Libnet.ro
UNICEF

00:07

Legatura TERIBILA dintre REGELE MANELELOR, Florin Salam, si indragita ANDREEA ESCA: Toti cei care ii cunosc au ramas cu GURA CASCATA... (VIDEO)

B1 B1,
Legatura TERIBILA dintre REGELE MANELELOR, Florin Salam, si indragita ANDREEA ESCA: Toti cei care ii cunosc au ramas cu GURA CASCATA... (VIDEO)

Prezenta la majoratul fiicei sale, Andreea Esca a dansat pe maneaua lui Florin Salam. A fost unul dintre marile momente ale serii! Stirista a fost in centrul atentiei si a starnit numeroase reactii si. continuă pe B1

Legatura teribila dintre regele manelelor, Florin Salam, si indragita Andreea Esca: Toti cei care ii cunosc au ramas cu gura cascata... (FOTO)

Andreea Esca pare sa nu aiba prejudecati atunci cand vine vorba despre gusturile muzicale! Daca toata lumea a vazut-o la concertele Deliei sau ale lui Carla s Dreams in primele randuri, uneori, chiar.

SCANDAL in lumea MANELELOR! Regele FLORIN SALAM, ingropat! Fanii sunt in stare de soc! N-ar fi vrut niciodata sa se afle asta

Detalii incendiare au iesit la iveala despre celebrul manelist Florin Salam! Putini oameni cunosc faptul ca celebrul manelist a fost in centrul unui scandalizbucnit in urma cu cativa ani, care putea sa i.

E TRAGEDIA momentului! Adio FLORIN SALAM: Din pacate ANUNTUL TRIST a fost facut...

Zvonurile despre retragerea din muzica a lui Florin Salam au socant fanii! Un apropiat al manelistului a dat aceasta veste neasteptata. Nu este prima data cand se vorbeste despre renuntarea la cantat a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )