Libnet.ro
UNICEF

09:15

E TRAGEDIA momentului! Adio FLORIN SALAM: Din pacate ANUNTUL TRIST a fost facut...

B1 B1,
E TRAGEDIA momentului! Adio FLORIN SALAM: Din pacate ANUNTUL TRIST a fost facut...

Zvonurile despre retragerea din muzica a lui Florin Salam au socant fanii! Un apropiat al manelistului a dat aceasta veste neasteptata. Nu este prima data cand se vorbeste despre renuntarea la cantat a. continuă pe B1

Ai o masina DACIA pe motorina? Din pacate anuntul SOC tocmai a fost facut...

Vanzarile de masini diesel vor scadea de la 60% din piata in 2017 la 20% in urmatorii ani, este de parere Hakim Boutehra, directorul de vanzari de la Dacia. Trecerea la noile standarde WLTP alaturi de.

Din pacate, ANUNTUL TRIST a fost facut: Este vorba de ANCA SEREA, sotia cantaretului ADRIAN SiNA...

Anca Serea are grave probleme de sanatate cauzate de lipsa somnului si a mancarii putine. Sotia solistului Adrian Sina, mama a cinci copii, a declarat ca nu mereu viata ei e roz si ca uneori.

COSMAR in lumea manelelor! Regele Florin Salam a ramas fara glas! RETRAGEREA a fost anuntata! Fanii sunt DEVASTATI

Fanii lui Florin Salam au primit o veste trista in aceasta vara. Potrivit unor zvonuri, cantaretul este dispus sa renunte la concertele sale pentru o perioada de 2-3 luni, din cauza unor probleme personale. Anuntul.

Sa moara toti dusmanii! Fosta iubita a lui Florin Salam candideaza la PRIMARIE: Declaratii incendiare ale MILIONARESEI Mariana (FOTO)

Mariana, femeia care, in urma cu aproape cinci ani, l-ar fi prins in mrejele iubirii pe cel supranumit Regele manelelor, a intrat in politica. Fosta iubita a lui Florin Salam si-a propus sa dea marea.

IMAGINI SOC: Un celebru ARTIST ROMAN a ajuns la SPITAL cu fata plina de SANGE! Din pacate, vestile nu sunt DELOC BUNE

Un celebru cantaret roman a ajuns la spital cu fata plina de sange! Ce spun medicii despre starea lui de sanatate Un celebru cantaret a ajuns la spital cu fata plina de sange. Din pacate nu e.

SOC iN SHOWBIZ! Un celebru ARTIST ROMAN a ajuns la SPITAL cu fata plina de SANGE! Din pacate, vestile nu sunt DELOC BUNE

Un celebru cantaret roman a ajuns la spital cu fata plina de sange! Ce spun medicii despre starea lui de sanatate Un celebru cantaret a ajuns la spital cu fata plina de sange. Din pacate nu e.

A sosit si clipa cea trista...OANA LIS a facut anuntul in LACRIMI: Din pacate fostul primar VIOREL LIS...

Oana Lis a dezvaluit ca in trecut a suferit atat de mult si a fost atat de complexata din cauza kilogramelor in plus, incat chiar s-a gandit sa-si puna capat zilelor. in primul rand aveam momente c.

A CEDAT... Medicii au facut anuntul trist: Din pacate e vorba de indragita vedeta ANDREEA MARIN, Zana Surprizelor...

Andreea Marin a marturisit, intr-un interviu pentru un post de televiziune, ca va trebui sa ajunga pe masa de operatie, pentru a-i fi extirpata o formatiune din zona cervicala. Da, desigur, astfel de.

Clipe teribile pentru Cristi Borcea... Medicii au facut anuntul: Din pacate e vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Femeile din viata lui Cristi Borcea continua sa ii dea palpitatii. Prima fosta sotie a cuceritorului, Mihaela Borcea, a marturisit ca, pe langa intoxicatia cu mercur, s-a imbolnavit si de.

Din pacate a MURIT.... Anuntul trist a fost facut: GABRIELA CRISTEA, in doliu...

Gabriela Cristea a primit o veste trista in emisiunea sa. Unul dintre concurentii emisiunii Te iubesc de nu te vezi a incetat din viata. Gabriela Cristea si-a stapanit cu greu lacrimile, in timpu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )