Libnet.ro
UNICEF

20:45

Motivul INCREDIBIL din cauza caruia Carmen de la Salciua si Cosmin Isaila au ales sa mearga pe drumuri diferite: Pacat ca a dezamagit...

B1 B1,
Motivul INCREDIBIL din cauza caruia Carmen de la Salciua si Cosmin Isaila au ales sa mearga pe drumuri diferite: Pacat ca a dezamagit...

Recent Carmen de la Salciua si Cosmin Isaila au decis sa mearga pe drumuri separate, dupa ce au trait o frumoasa poveste de dragoste care parea ca se indreapta catre ceva si mai serios. Cei doi nu au. continuă pe B1

Vor fi interzise tigarile electronice in Romania? 5 oameni au murit pana acum din cauza lor in SUA!

Cinci persoane au murit la inceputul lunii septembrie din cauza unei boli pulmonare misterioase despre care medicii cred ca ar putea fi cauzata de vapori. Centrele pentru Controlul si prevenirea bolilor au declarat ca numarul posibilelor cazuri de boli respiratorii severe de la persoane care apeleaza sau folosesc tigari electronice se ridica acum la aproximativ .

Tariceanu: Liderii europeni sunt surzi la gemetele celor care au ajuns in puscarie din cauza abuzurilor comise de Koves. Sunt la fel de mandru ca atunci cand Ceausescu era plimbat cu trasursa de regina Angliei

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca liderii europeni sunt surzi la gemetele celor care au ajuns in puscarie din cauza abuzurilor comise de Laura Codruta Kovesi si a sistemului care o tine in functii. Comentand votul din COREPER pentru numirea fostei sefe a DNA in functia de procuror-sef european, Tariceanu mai spune ca este la fel de mandru ca roman ca atunci cand Ceausescu a fost plimbat de Regina Angliei cu trasura.

Alerta generala in judetul Cluj din cauza unui incendiu violent - VIDEO

A fost alerta generala in judetul Cluj din cauza unui incendiu violent izbucnit la depozitul unei reprezentante auto din Floresti. Hala, in care erau depozitate subrante toxice si vopsele a fost mistuita de.

Un medic intra in greva foamei in fata Ministerului Sanatatii din cauza incalcarilor grave ale legii de catre conducerea Colegiului Medicilor Stomatologi

Mihaela Cutui Pardos, medic stomatolog din Timisoara si avertizor de integritate, anunta ca va intra in greva foamei in fata Ministerului Sanatatii incepand de maine, 18 septembrie, si pana la rezolvarea revendicarilor, din cauza incalcarilor grave ale legii de catre actuala conducere a Colegiului Medicilor Stomatologi Romania, modificarilor legislative nestatutare si ilegale care au dus la restrangerea drepturilor medicilor practicieni in scopul centralizarii puterii in mana unui grup de persoane care au confiscat acest Colegiu.

Sute de persoane au fost evacuate in insula greaca Zakynthos din cauza unui incendiu de vegetatie

Autoritatile din insula greaca Zakynthos au evacuat duminica aproximativ 300 de localnici si turisti din doua sate din cauza unui incendiu puternic de vegetatie, potrivit agentiei Euronews, citata de Mediafax.

Motivul incredibil pentru care cei 700 de elevi ai unui liceu din Suceava au ramas fara manuale

Cei peste 700 de elevi ai Colegiului Tehnic Alexandru Ioan Cuza din Suceava nu au primit inca manualele scolare, desi cursurile au inceput de mai bine de o saptamana. Vinovat de situatie este Consiliul de Administratie al liceului.

Experienta traumatizanta pentru o femeie fara adapost. Incredibil prin ce a trecut din cauza a doi tineri

O femeie fara adapost din Marea Britanie a fost batuta de doi tineri si torturata pentru ca acestia au vrut sa sarbatoreasca iesirea din inchisoare a unuia dintre ei. Tinerii aveau 20,.

BURSELE DIN LUME Pietele europene scad din cauza atacurilor din Arabia Saudita

Bursele din Europa au scazut ieri, investitorii reactionand la escaladarea tensiunilor din Orientul Mijlociu, res-pectiv la atacurile asupra unor unitati majore de productie a titeiului din Arabia Saudita. * London Stock Exchange.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )