Libnet.ro
UNICEF

00:06

BOMBA mondena a explodat in media: Cea mai celebra vedeta de la Stirile Pro TV a fost parasita de sot, dupa 10 ani de relatie!

B1 B1,
BOMBA mondena a explodat in media: Cea mai celebra vedeta de la Stirile Pro TV a fost parasita de sot, dupa 10 ani de relatie!

Desi stie compatibilitatile dintre zodii si modul in care se vor descurca acestea in dragoste, Neti Sandu, celebra vedeta de la Stirile Pro TV, nu a avut parte de prea mult noroc in viata amoroasa. continuă pe B1

Mi-am prins cea mai buna prietena in pat cu cumnatul meu. Ar trebui sa-i spun adevarul surorii mele sau sa tac? Afla ce-i raspunde psihologul

Alina este o tanara care se simte prinsa intre ciocan si nicovala. Nu stie daca sa spuna sau nu adevarul, fiind prinsa intre loialitatea fata de prietena ei cea mai buna si iubirea pentru sora sa. Ma.

Wizz Air, cea mai nepunctuala companie de zbor care opereaza in Marea Britanie, in 2017

Wizz Air a fost cea mai nepunctuala companie de zbor care opereaza in aeroporturile din Marea Britanie anul trecut, se arata intr-o investigatie. Compania a avut o intarziere de 23 de minute in 2017. Locul.

WTA: Simona Halep, lider mondial pentru a 40-a saptamna; Mihaela Buzarnescu (20 WTA), cea mai buna clasare a carierei

Simona Halep a inceput a 40-a saptamana din pozitia de lider mondial, romanca avand un avans de 851 de puncte fata de daneza Caroline Wozniacki, ocupanta locului doi in clasamentul WTA. invingatoare la San Jose, Mihaela Buzarnescu a facut un salt de patru pozitii si a ajuns pe locul 20 WTA, aceasta fiind cea mai buna clasare din cariera jucatoarei de 30 de ani.

Cea mai mare reusita a Ministerului Economiei - demararea proiectului BRUA 1

Andrusca: Gazul romanesc va ajunge peste Prut la sfarsitul anului 2019 sau, cel mai tarziu, la inceputul lui 2020 Demararea lucrarilor la proiectul BRUA, faza 1, care a luat startul in aprilie, este cea mai mare reusita a Ministerului Economiei, a spus, vineri, Danut Andrusca, ministrul Economiei, precizand ca Transgaz construieste deja conducta si statiile de comprimare necesare.

Serban Nicolae, dupa ce presedintele Romniei a reclamat la CCR un conflict juridic cu Dancila: Iohannis uzeaza de cea mai nalta functie n stat ca sa se comporte ca si cum e n Opozitie

Liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae, considera ca presedintele Klaus Iohannis uzeaza de cea mai inalta functie in stat pentru a se comporta ca si cum este in Opozitie, adaugand ca demersul sefului statului cu privire la concediul premierului Viorica Dancila este, pe fond, o absurditate, relateaza Agerpres.

Bomba mondena a explodat: Stefan Banica Jr. a prezentat mireasa direct pe scena!

Stefan Banica Jr. a sustinut, in iulie, un concert la Zilele orasului Cisnadie, la eveniment participand peste 3. 000 de oameni. Spectatorii au cantat alaturi de artist refrene ale unor melodii.

BOMBA mondena a anului: Mihai Bendeac si Delia sunt impreuna! Cei doi confirma totul!

Mihai Bendeac a publicat pe retelele sociale o poza in care apare langa colega sa de platou Delia, alaturi de o descriere mai putin obisnuita, starnind, astfel, imaginatia fanilor. Pe langa talentul.

(P) PeliFilip a asistat Forte Partners in cea mai mare tranzactie a anului din sectorul imobiliar

PeliFilip a asistat Forte Partners, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari de pe piata, in vanzarea proiectului de birouri The Bridge catre Dedeman.

FOTO VIDEO Black Eyes Peas, cea mai frumoasa declaratie de dragoste pentru Cluj si pentru Romania: Cautam iubirea si am gasit-o aici

Trupa americana Black Eyed Peas a facut un adevarat spectacol pe Cluj Arena, in ultima seara de Untold. Rasplatiti de-a lungul timpului cu mai multe discuri de platina si cu nu mai putin de sase premii Grammy, will. am, Taboo si apl. de. ap au demonstrat ca formeaza o formatie de top, chiar si dupa plecarea solistei Fergie, iar inlocuitoarea celebrei cantarete s-a ridicat si ea la inaltime.

Cum se prepara eclerele ca la carte. Cea mai rapida reteta posibila

Eclerele par prajituri complicate, insa in realitate aluatul este foate usor si rapid de facut. Cel mai mult dureaza coacerea in cuptor, prepararea fiind foarte rapida.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )