Libnet.ro
UNICEF

01:05

BOMBA LA PRO TV! Atat castiga NETI SANDU! ANDREEA ESCA, iN STARE DE SOC! Suma iNTRECE ORICE IMAGINATIE

B1 B1,
BOMBA LA PRO TV! Atat castiga NETI SANDU! ANDREEA ESCA, iN STARE DE SOC! Suma iNTRECE ORICE IMAGINATIE

Neti Sandu este una dintre cele mai cunoscute vedete de la Pro TV, fiind asteptata de peste 20 de ani sa prezinte horoscopul in fiecare dimineata. continuă pe B1

SCHIMBARE BOMBA la Pro TV! ANDI MOISESCU, PE FARAS! Motivul este ULUITOR

Pro TV anunta o schimbare uimitoare la inceput de an. Mihai Bobonete preia rolul de prezentator al emisiunii Pe bune?! de la Andi Moisescu.

SOC LA PRO TV! Celebra VEDETA va merge la ANTENA 1! Asta e BOMBA ZILEI in TELEVIZIUNE

Loredana Groza le-a dat lovitura de gratie celor de la Pro TV! Artista este pe cale sa semneze cu oficialii de la Antena 1.

BOMBA ANULUI! Dan Negru SE MUTA la PRO TV?! LOVITURA fara precedent pentru ANTENA 1

Bomba! Dan Negru se muta la PRO TV?! Un nou format de show se va putea vedea la PRO TV, si anume, o emisiune similara cu cea pe care Dan Negru o prezenta la Antena 1.

CUTREMUR la Pro TV: Mihai Margineanu, alias Ardiles, spune ADEVARUL despre Las Fierbinti!

Mihai Margineanu, cel care il interpreteaza pe Ardiles in serialul Las Fierbinti, de la Pro TV, a povestit cum a ajuns sa joace in celebra productie.

Mutare soc la PRO TV! Andi Moisescu, inlocuit oficial. Ce prezentator ii va lua locul

Andi Moisescu nu va mai fi gazda emisiunii Pe Bune?! Noul sezon, care va veni pe micile ecrane pe 3 februarie, va avea un nou moderator. Despre cine este vorba? Andi Moisescu pleaca de la Pe bune?! Ce prezentator ii ia locul Pro TV pregateste un nou sezon al show-ului Pe bune?! Din 3 februarie, .

Las Fierbinti revine la Pro TV: cand incepe noul sezon

Las Fierbinti revine cu un nou sezon. Reprezentantii Pro TV au anuntat cand debuteaza cel de-al 17-lea sezon al serialului de comedie.

Andi Moisescu paraseste show-ul Pe bune?! de la Pro TV: cine il va inlocui in noul sezon si cand incepe FOTO

Show-ul Pe bune?! revine la Pro TV cu un nou sezon, din luna februarie, dar si cu un nou prezentator. Andi Moisescu 47 de ani) paraseste carma emisiunii dupa patru sezoane.

EXCLUSIV |Data exacta la care va incepe emisiunea Romanii au Talent, la PRO TV. Sezonul 10, asteptat de milioane de telespectatori

Cel mai asteptat show al grilei de primavara, de la PRO TV, Romanii au talent, este pregatit sa dea startului celui de-al zecelea sezon, iar noi am aflat data exacta cand va avea loc prima editie. Data exacta la care va incepe emisiunea Romanii au Talent, la PRO TV Show-ul Romanii au talent va debuta .

Oana Andoni revine la Stirile Pro TV dupa o absenta de patru luni

Oana Andoni 41 de ani) revine saptamana aceasta la Stirile Pro TV. in fiecare sambata si duminica, ea le va prezenta romanilor cele mai importante informatii ale zilei, in principalul jurnal de stiri.

Postul Pro TV a achizitionat un format international celebru

Pro TV a achizitionat un show originar din Coreea, asemanator emisiunilor facute celebre in Romania de Dan Negru, de la Antena 1.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )