Libnet.ro
UNICEF

01:05

BOMBA la PRO TV! Neti Sandu si-a scos PERUCA! Asa arata, de fapt, in REALITATE

B1 B1,
BOMBA la PRO TV! Neti Sandu si-a scos PERUCA! Asa arata, de fapt, in REALITATE

A ajuns sa fie o dilema nationala: poarta sau nu poarta peruca Neti Sandu? FANII LUI FUEGO SUNT iN LACRIMI! ANUNTUL I-A LUAT PRIN SURPRINDERE: ASTA E SINGURA LUI SALVARE Multi s-au intrebatdaca. continuă pe B1

S-a schimbat grila la Pro TV! Ce va rula vineri seara in locul emisiunii Vocea Romaniei

Dragos Moldovan a devenit marele castigator din editia din 2019 de la Vocea Romaniei. Tanarul de 21 de ani a impresionat o tara intreaga pe timpul finalei, ce a fost difuzata la sfarsitul lunii decembrie si a reusit sa marcheze astfel o noua victorie pentru echipa lui Tudor Chirila. Toti cei patru antrenori au avut .

Tudor Chirila, atac dur la PNL. incepe sa mi se confirme banuiala! Vedeta PRO TV e foc si para

Tudor Chirila a lansat un atac dur la adresa PNL, dupa ce liberalii au decis, in sedinta Biroului Executiv, sa primeasca in formatiunea politica parlamentarii plecati din Pro Romania si filialele ai caror lideri au demisionat din partidul lui Victor Ponta. Probabil ca asta este viziunea despre o Romanie normala a lui Ludovic Orban, a .

Cand incepe sezonul 3 al serialului Vlad de la PRO TV. Mai repede decat va asteptati!

Serialul Vlad revine cu un nou sezon, pe PRO TV! Sezonul 3 al povestii de razbunare din partea protagonistului interpretat de actorul Adrian Nartea se intoarce cu noi episoade. Telespectatorii vor putea urmari momentele tensionate ale show-ului, care nu au lipsit in mod clar nici in anul 2019. Serialul extrem de indragit de catre public .

El este iubitul Irinei Rimes? Cum arata barbatul misterios cu care s-a fotografiat vedeta PRO TV

Irina Rimes a trecut prin clipe infioratoare, de curand, fiind operata de urgenta, dupa ce i s-a facut rau, in timpul unui concert. Jurata de la Vocea Romaniei s-a vazut pusa intr-o situatie de viata si de moarte, chiar in noaptea dintre ani si a avut parte de toata atentia medicilor. Vedeta a tras o .

Irina Rimes si-a revenit complet dupa operatie. Cum s-a fotografiat acum vedeta PRO TV

Irina Rimes a reusit sa treaca peste cea mai grea incercare pe care a primit-o de la viata. Cunoscuta cantareata s-a recuperat mai repede decat ar fi crezut si acum se bucura de lucrurile simple. Cum s-a fotografiat antrenoarea de la Vocea Romaniei? Irina Rimes si-a revenit dupa interventia chirurgicala Tanara artista se simte din .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )