Libnet.ro
UNICEF

15:45

BOMBA la PRO TV! Neti Sandu si-a scos PERUCA chiar de Sarbatori! Incredibil cum arata in REALITATE. Acum nu mai exista niciun dubiu...

B1 B1,
BOMBA la PRO TV! Neti Sandu si-a scos PERUCA chiar de Sarbatori! Incredibil cum arata in REALITATE. Acum nu mai exista niciun dubiu...

E apropae o dilema nationala: are sau nu are Neti Sandu peruca? Multi s-au intrebatdaca in realitate faimoasa prezentatoare a Horscopului de la PRO TV poarta peruca ori asa arata parul ei natural,. continuă pe B1

Unde au plecat in vacanta Adela Popescu si Radu Valcan. Vedeta PRO TV nu s-a putut abtine sa nu faca totul public

Sarbatorile frumoase sunt pe cale sa inceapa pentru Adela Popescu si Radu Valcan! Vedetele de la Vorbeste Lumea Pro TV) si de la Insula Iubirii Antena 1) au lasat in spate Romania si au ales ca acest Craciun sa ii prinda intr-o destinatie exotica. Unde au plecat in vacanta Adela Popescu si Radu Valcan Adela .

Show INCENDIAR la Pro TV: Au facut-o in platoul stirilor Vezi AICI unele dintre cele mai FRUMOASE FEMEI din televiziune (FOTO)

Fotografia zilei vine de la Pro TV. Trei dintre cele mai frumoase prezentatoare tv s-au lasat surprinse intr-o ipostaza incendiara.

Nu aduce anul ce aduce ceasul! Mutare surpriza in TELEVIZIUNE! PRO TV a dat LOVITURA! Cine este noul COLEG al Andreei ESCA

Pro TV-ul se pregateste se pregateste sa lanseze emisiunea Imperiul leilor.

Ce vedem la TV de Craciun: programele Pro TV, Antena 1 si Kanal D

Televiziunile Pro TV, Antena 1 si Kanal D au pregatit, cu ocazia Craciunului, o serie de editii speciale ale celor mai indragite emisiuni, dar si seriale si filme consacrate.

Andreea Esca, despre prima dragoste. De ce si-a parasit vedeta PRO TV iubitul din adolescenta

Andreea Esca, probabil stirista cu cel mai mare salariu din Romania, a lansat cartea autobiografica Ce-am facut cand am tacut, la Editura Humanitas. in acest volum, vedeta PRO TV vorbeste despre primele experiente sexuale si explica alegerile facute in materie de sex. Andreea Esca, despre prima dragoste Andreea Esca este de parere ca trebuie sa-ti .

Andra si Catalin Maruta, impreuna la emisiunea de la PRO TV. Fanii sunt in culmea fericirii

Fanii celebrului cuplu de vedete de la PRO TV vor avea parte de foarte multe surprize, in zilele de sarbatoare ce urmeaza. Andra va fi si ea prezenta in emisiunea sotului ei, acolo unde cel mai probabil va sustine si cateva momente muzicale, asa cum i-a obisnuit pe fani, de-a lungul timpului. De asemenea, nu .

A DIVORTAT, a RENUNTAT la televiziune si s-a mutat DEFINITIV la Sibiu. Fosta prezentatoare PRO TV este de nerecunsocut (FOTO)

O mai tineti minte? Este una dintre cele mai frumoase jurnaliste din Romania. A fost prezentatoarea emisiunii Bake Off de la Pro Tv, dar si reporter al Antenei 1.

Ce se intampla cu Adela Popescu si Cove la Vorbeste Lumea, chiar de Craciun. PRO TV a facut anuntul

De Craciun, Adela Popescu si Cove au pregatit editii speciale Vorbeste lumea. Cei doi simpatici prezentatori au decorat deja platoul emisiunii, iar incepand de luni, 23 decembrie, de la ora 10:30, ii asteapta pe telespectatori cu invitati surpriza, colinde, materiale speciale si multa distractie. Ce se intampla cu Adela Popescu si Cove la Vorbeste Lumea, .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )