Libnet.ro
UNICEF

23:15

LACRIMI in televiziune: Neti Sandu a vorbit despre CEA MAI MARE DURERE! Este inimaginabil cata suferinta...

B1 B1,
LACRIMI in televiziune: Neti Sandu a vorbit despre CEA MAI MARE DURERE! Este inimaginabil cata suferinta...

Prezentatoarea horoscopului de la Pro TV si-a deschis inima in fata fanilor si a povestit despre momentele dificile prin care a trecut de-a lungul vietii, in cadrul unui interviu. Cel mai mult au marcat-o pe. continuă pe B1

CUTREMUR la PRO TV! Neti Sandu si-a scos PERUCA! S-a aflat MARELE SECRET

E apropae o dilema nationala: are sau nu are Neti Sandu peruca? Multi s-au intrebatdaca in realitate faimoasa prezentatoare a Horscopului de la PRO TV poarta peruca ori asa arata parul ei natural,.

Vremea in luna februarie. Cea mai secetoasa si calduroasa luna a fost in 2019

Ultima luna calendaristica de iarna, februarie, pastreaza multe din caracteristicile lunii ianuarie, arata meteorologii. Din punct de vedere al temperaturilor, cea mai calduroasa, dar, totodata, si cea mai secetoasa luna februarie a fost cea din anul anterior.

FOTO VIDEO Jumatate din turistii straini de la Bukovel, cea mai mare statiune de schi din Ucraina, sunt romani

Cea mai mare statiune de schi din Ucraina, Bukovel, a devenit o destinatie preferata de romani. Drept urmare, gazdele organizeaza exclusiv pentru romani un eveniment de muzica si divertisment, Romanian Days 2020.

Sundance Film Festival-Acasa, My Home, distins cu Premiul special al juriului pentru cea mai buna imagine

Filmul de debut al regizorului Radu Ciorniciuc Acasa, My Homea castigat Premiul special al juriului pentru cea mai buna imagine la Sundance Film Festival.

Ce este Smishing, cea mai noua metoda de fraudare: cum te protejezi pe smartphone, ca sa nu pierzi bani

In materie de tehnici de fraudare, hackerii sunt mai creativi ca niciodata. Cea mai noua metoda care te-ar putea lasa fara bani direct de pe telefon este intitulata smishing si ar trebui sa.

Imaginile sunt infioratoare. Cum s-a simtit cutremurul in cea mai afectata zona din Romania VIDEO

Cutremurul produs noaptea trecuta in Romania a fost filmat cu camera de supraveghere aflata in Targu Trotus, din Bacau, una dintre zonele unde seismul s-a simtit cel mai tare. Reamintim ca seismul a avut magnitudinea de 5,2 pe Richter si a avut loc la ora 3: 26 dimineata, in zona Vrancea, la o adancime de 121 .

Care a fost cea mai mare dorinta a lui George Burcea in copilarie. Sotul Andreei Balan plangea si se ruga

George Burcea si-a expus dorinta lui din copilarie intr-o postare de pe instagramul sau. Sotul Andreei Balan a povestit cum plangea si se ruga din cauza abuzurilor intamplate in copilaria sa. Care a fost cea mai mare dorinta a lui George Burcea in copilarie? George Burcea, actorul in varsta de 32 de ani, are o .

Unde se va construi cea mai moderna sala polivalenta din Romania. Cum arata proiectul

In vara acestui an, la Pitesti vor incepe lucrarile la cea mai moderna sala polivalenta din Romania. Sala va fi construita de o firma din Sibiu, aceeasi ce a realizat si Cluj Arena si stadionul Ion Oblemenco din Craiova. Lucrarile vor fi finalizate in vara lui 2022.

Sfatul medicilor: cum iti poti feri copiii de gripa. Autoritatile recomanda cea mai sigura metoda

Raceala si gripa le pot veni de hac celor mici mult mai usor, fata de adulti. De aceea, parintilor le este recomandat ca in aceasta perioada sa tina cont de cateva sfaturi simple, pentru a preveni problemele de sanatate. Copiii au nevoie de o atentie speciala in sezonul de gripa si pot fi tinuti departe .

Caru cu vedete: Irina Shayk a vorbit despre viata de mama singura, dupa despartirea de Bradley Cooper: Am zile in care simt ca ma prabusesc; Oprah Winfrey implineste 66 de ani. 7 lucruri mai putin cunoscute despre celebra realizatoare tv

Tudor Gheorghe, criticat pentru concertul controversat de la Sala Palatului: Sa-ti fie rusine, canalie talentata! Televiziunea Romana este criticata dupa ce a difuzat. Robbie Williams s-a culcat cu dealerul lui de droguri in seara in care si-a intalnit sotia. Ce alte secrete mai ascunde mariajul lui? Dealerul meu de droguri de-abia.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )