Libnet.ro
UNICEF

21:17

NUNTA in SECRET! Una din cele mai cunoscute vedete din Romania s-a casatorit cu iubitul american (FOTO)

B1 B1,
NUNTA in SECRET! Una din cele mai cunoscute vedete din Romania s-a casatorit cu iubitul american (FOTO)

Anul 2019 a inceput cum nu se poate mai bine pentru Catrinel Sandu. Vedeta s-a casatorit in secret cu iubitul ei american Steve Schroeter, un medic stomatolog, tatal a doi baieti, anunta. continuă pe B1

12 din cele mai frumoase zone cu cladiri de patrimoniu din Bucuresti sunt n pericol. Planul urbanistic care le protejeaza de rechinii imobiliari expira

Planul Urbanistic Zonal care protejeaza 12 din cele 98 de zone protejate din Bucuresti si care ofera protectie cladirilor de patrimoniu din aceste areale, pentru a nu fi demolate sau agresate de interventii urbanistice neadecvate, expira pe 18 februarie 2019. Consilierii USR cer primarului Gabriela Firea sa puna pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte de Consiliu General proiectul de prelungire a documentatiei de urbanism si sa apere patrimoniul construit al Bucurestiului.

Aproape plecat de la Real Madrid, Karim Benzema nu duce lipsa de oferte! Una dintre cele mai mari echipe ale Angliei il doreste cu insistenta

Karim Benzema 31 de ani) este tot mai aproape sa o paraseasca pe Real Madrid, dar nu duce lipsa de oferte. Chelsea Londra ar fi foarte interesata sa-si adjudece serviciile atacantului francez, anunta Goal.

Calin Popescu-Tariceanu: Marturisesc ca visul meu si aspiratia mea fata de Europa s-au transformat intr-una dintre cele mai pretuite realizari ale mele (VIDEO)

In Romania exista un grad de libertate de exprimare atat de ridicat, incat uneori este dificil deinteles ce se petrece cu adevarat in politica sau economie, a declarat presedintele Senatului, Calin.

FORMIDABIL: Duelul 100% australian de la Melbourne ne-a oferit LOVITURA ANULUI si probabil una dintre cele mai destepte serve din istorie (VIDEO)

Mult asteptatul duel dintre australienii Bernard Tomic si Nick Kyrgios a avut parte de un final incredibil, relateaza digisport. ro. Tomic se pregatea sa serveasca si era la doar un punct de victorie, atunci.

Una dintre cele mai puternice femei de afaceri din Romania vrea sa aduca invatamantul romanesc in top 10 european

Mariuca Talpes, cofondatoarea Bitdefenderindragostitairemediabil de matematica, vrea saajute educatia din Romania saintrein Top 10 european pana in 2035. Solutia problemei?.

Cele mai tari postari pe Instagram ale vedetelor de la Golden Globes 2019

Ceremonia de decernare a Golden Globes 2019 s-a vazut altfel, dar la fel de interesant, si pe paginile de socializare ale vedetelor. Iata cele mai tari postari ale acestora pe Instagram! .

Reduceri eMAG. Cele mai bune oferte la frigidere de astazi

Daca vreti sa va cumparati o combina frigorifica in aceasta perioada, trebuie sa studiati oferta celor de la eMAG. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG combine frigorifice din aceasta perioada.

Chrome te scapa de cele mai agresive reclame de pe internet in curand

Google Chrome beneficiaza de actualizari constante, iar cele mai recente vizeaza blocarea unora dintre cele mai agresive reclame de pe internet. Cei de la Google se afla intr-o competitie.

Peste 1.500 locuri de munca, vacante in strainatate. Ce tara ofera cele mai multe posturi

Angajatorii din Spatiul Economic European SEE) ofera, prin intermediul retelei Eures Romania, 1. 517 locuri de munca cele mai multe peste 1. 000) in Spania, a anuntat Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM.

Cele mai terifiante locuri de pe Pamant. Zonele in care fac fata doar cei tari de inger sau amatorii de senzatii tari

Pe Glob sunt cateva locuri unde doar amatorii de senzatii tari si-ar dori sa ajunga. Sunt efectiv locuri unde turistii risca sa se aleaga cu o sperietura groaznica si cu adevarate cosmaruri. Este vorba despre cele mai terifiante destinatii de pe Planeta,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )