Libnet.ro
UNICEF

21:30

SOC LA PRO TV: Neti Sandu si-a dat jos PERUCA! Vedeta de la Pro, cum nu ai mai vazut-o NICIODATA (FOTO)

B1 B1,
SOC LA PRO TV: Neti Sandu si-a dat jos PERUCA! Vedeta de la Pro, cum nu ai mai vazut-o NICIODATA (FOTO)

Retelele sociale s-au lasat prada unor ipoteze socante, care o vizeaza direct pe Neti Sandu, celebra prezentatoare a horoscopului de la Pro TV, potrivit Stirescu. Ai peruca!!! i-au spus multi. continuă pe B1

SOC la PRO TV! Este vorba despre CABRAL! Din pacate, AVEA VITEZA MARE (VIDEO)

Cabral Ibacka a publicat noi imagini incendiare, care au devenit virale! Vedeta PRO si-a reluat vechilepasiuni, viteza, motoarele si masinile. Astfel, acesta a publicat pe Facebook un clip in care conduce.

CNA a sanctionat Pro TV pentru conflictul avut cu Telekom: Ce a facut este definitia santajului

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a sanctionat Pro TV pentru modul in care a prezentat pe post o posibila iesire a canalelor din retelele Telekom si NextGen.

Romania Insulele Feroe Live video, marti, de la 21:45, la Pro TV. Suntem mari doar cu echipele mici

Romania Insulele Feroe se joaca marti, 26 martie, de la ora 21:45, in a doua etapa din preliminariile pentru Euro 2020. Partida de la Cluj-Napoca este transmisa in direct de postul de televiziune Pro TV, dar poate fi urmarita si online in format live video. Tricolorii vin dupa meciul cu Suedia, pierdut cu scorul [] .

Compania-mama a Pro TV, planuri de revizuire. Vanzarea si fuziunea, printre variantele luate in calcul

Central European Media Enterprises CME), compania-mama a Pro TV, incepe un proces de explorare si evaluare a potentiale alternative pentru a maximiza valoarea actiunilor, scrie Pagina de Media.

Romania-Feroe Online Stream Live Video Pro TV. Tricolorii defileaza la Cluj

Romania-Feroe Online Stream Live Video Pro TV Nationala de fotbal a Romaniei conduce reprezentativa Insulelor Feroe cu scorul de 2-0, din min. 29 al meciului care are loc marti seara, in Grupa F a preliminariilor.

ROMANIA - FEROE LIVE pentru EURO 2020. ONLINE STREAM PRO TV - VIDEO

ROMANIA - FEROE LIVE pentru EURO 2020. Selectionerul nationalei de fotbal a Romaniei, Cosmin Contra, a efectuat patru modificari in echipa de start pentru partida cu reprezentativa.

SCANDAL la Pro TV, dupa ce s-a aflat ce patesc concurentii de la Ferma Vedetelor: Sunt dezbracati si apoi...

Emisiunea Ferma, difuzata de Pro TV, a devenit aproape un show interzis minorilor. Ioana Filimon a fost filmata in sanii goi, in timp ce se dezbraca.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )