Libnet.ro
UNICEF

19:00

SOC la PRO TV! Neti Sandu si-a scos PERUCA! Cum arata in REALITATE? Acum NU mai exista niciun dubiu...

B1 B1,
SOC la PRO TV! Neti Sandu si-a scos PERUCA! Cum arata in REALITATE? Acum NU mai exista niciun dubiu...

A ajuns sa fie o dilema nationala: poarta sau nu poarta peruca Neti Sandu? CUTREMUR MONDEN! ANAMARIA PRODAN A FACUT ANUNTUL: REGHECAMPF E ISTORIE! NU SE MAI POATE FACE NIMIC GALERIE FOTO) Multi s-au. continuă pe B1

SOC LA PRO TV! Celebra VEDETA va merge la ANTENA 1! Asta e BOMBA ZILEI in TELEVIZIUNE

Loredana Groza le-a dat lovitura de gratie celor de la Pro TV! Artista este pe cale sa semneze cu oficialii de la Antena 1.

BOMBA LA PRO TV! Atat castiga NETI SANDU! ANDREEA ESCA, iN STARE DE SOC! Suma iNTRECE ORICE IMAGINATIE

Neti Sandu este una dintre cele mai cunoscute vedete de la Pro TV, fiind asteptata de peste 20 de ani sa prezinte horoscopul in fiecare dimineata.

SOC LA PRO TV! CELEBRA VEDETA va prezenta de acum inainte STIRILE! Este DECIZIA momentului

Gata! Se intoarce la pupitrul stirilor. CUTREMUR MONDEN! ANAMARIA PRODAN A FACUT ANUNTUL: REGHECAMPF E ISTORIE! NU SE MAI POATE FACE NIMIC GALERIE FOTO) Una dintre cele mai indragite prezentatoare de la Pro.

SCHIMBARE la PRO TV! Andreea Esca si Mihai Dedu sunt direct vizati! Fanilor le va fi dor! BOMBA MOMENTULUI

Andreea Esca, Mihai Dedu, dar si alti colegi de-ai lor de la Pro TV au dat de bucluc. ANAMARIA PRODAN A FACUT ANUNTUL iN LACRIMI: MOARTEA A LOVIT CAND NIMENI NU SE ASTEPTA Acestia sunt chemati la tribunal.

CUTREMUR la Pro TV: Mihai Margineanu, alias Ardiles, spune ADEVARUL despre Las Fierbinti!

Mihai Margineanu, cel care il interpreteaza pe Ardiles in serialul Las Fierbinti, de la Pro TV, a povestit cum a ajuns sa joace in celebra productie.

Cum i s-a schimbat viata castigatorului de la Ferma. Ce a facut cu banii de la PRO TV

Tanarul a reusit sa uimeasca o tara intreaga, pentru ca in finala de la Ferma, un nou inceput, din 2019, a reusit sa il invinga pe Catalin Morosanu, in duel. Mai mult, firul vietii participantului din emisiunea transmisa pe PRO TV s-a schimbat cu mult, fata de clipele in care acesta abia pasea in platoul .

Oana Andoni revine la Stirile Pro TV dupa o absenta de patru luni

Oana Andoni 41 de ani) revine saptamana aceasta la Stirile Pro TV. in fiecare sambata si duminica, ea le va prezenta romanilor cele mai importante informatii ale zilei, in principalul jurnal de stiri.

Ce a facut Marius Craciun cu banii castigati la Ferma Un nou inceput de la PRO TV. Gestul urias i-a emotionat pe parintii lui

Cel mai placut concurent de public din cadrul show-ului Ferma un nou inceput s-a bucurat pe deplin de marele premiu. Ce a facut castigatorul show-ului cu cei 50. 000 de euro? Ce a facut Marius Craciun cu premiul de la Ferma un nou inceput? Marius a fost unul din cei mai placuti concurenti de .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2478 seconds )