Libnet.ro
UNICEF

01:05

SOC TOTAL la PRO TV! NETI SANDU si-a scos PERUCA! Fanii au ramas masca! Asa arata in realitate

B1 B1,
SOC TOTAL la PRO TV! NETI SANDU si-a scos PERUCA! Fanii au ramas masca! Asa arata in realitate

A ajuns sa fie o dilema nationala: poarta sau nu poarta peruca Neti Sandu? FANII LUI FUEGO SUNT iN LACRIMI! ANUNTUL I-A LUAT PRIN SURPRINDERE: ASTA E SINGURA LUI SALVARE Multi s-au intrebatdaca. continuă pe B1

CUTREMUR la PRO TV! Neti Sandu si-a scos PERUCA! S-a aflat MARELE SECRET

E apropae o dilema nationala: are sau nu are Neti Sandu peruca? Multi s-au intrebatdaca in realitate faimoasa prezentatoare a Horscopului de la PRO TV poarta peruca ori asa arata parul ei natural,.

LACRIMI in televiziune: Neti Sandu a vorbit despre CEA MAI MARE DURERE! Este inimaginabil cata suferinta...

Prezentatoarea horoscopului de la Pro TV si-a deschis inima in fata fanilor si a povestit despre momentele dificile prin care a trecut de-a lungul vietii, in cadrul unui interviu. Cel mai mult au marcat-o pe.

SOC TOTAL iN MUZICA POPULARA: Cornelia Rednic a ajuns numai PIELE SI OS! MOTIVUL e uluitor! (FOTO)

Cornelia Rednic s-a schimbat total! Artista a ajuns de nerecunoscut! Celebra cantareata e intr-o forma de zile mari dupa ce a slabit kilograme bune, relateaza Stirescu.

Ce se intampla cu serialul Vlad. Sefii PRO TV tocmai au facut anuntul oficial. Cand revine la TV sezonul 3

Serialul Vlad a capatat o popularitate foarte mare in randul telespectatorilor romani si a fost urmarit cu sufletul la gura. Pe parcursul sezoanelor difuzate pana la final de 2019, pe PRO TV, au iesit la iveala intrigi nebanuite dintre cunoscutele personaje. Totodata, protagonistii, in frunte cu celebrul Adrian Nartea, au fost rasplatiti si cu un .

Cand incepe sezonul 3 din Vlad. Serialul Pro TV, difuzat la cea mai urmarita televiziune din Bulgaria

Reprezentantii postului Pro TV au anuntat ca cel de-al treilea sezon al serialului Vlad va incepe in curand, iar productia devine internationala, urmand sa fie difuzata la bTV, cea mai urmarita televiziune din Bulgaria.

Ce a ajuns sa faca elevul lui Smiley de la Vocea Romaniei. L-a impresionat pe antrenorul sau la show-ul de la PRO TV

Gabriel Biscoveanu are o poveste impresionanta. Extrem de talentat, elevul de la Colegiul National Ion Minulescu din municipiul Slatina, care a facut furori in ultimul sezon al emisiunii Vocea Romaniei, de la Pro TV, unde a ajuns pana in semifinalele live, a devenit actor de film. Ce a ajuns sa faca elevul lui Smiley de .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )