Libnet.ro
UNICEF

10:00

Mesaje de amenintare pentru Emily Burghelea, asistenta care a demisionat de la Acces Direct: Mi-a spus ca o sa fiu ingropata de vie

B1 B1,
Mesaje de amenintare pentru Emily Burghelea, asistenta care a demisionat de la Acces Direct: Mi-a spus ca o sa fiu ingropata de vie

Apar noi controverse in scandalul demisiei de la Acces Direct. Emily Burghelea, asiastenta Mirelei Vaida a demisionat in urma cu cateva zile, sustinand ca nu mai poate tolera violentele dintre Vulpita si. continuă pe B1

Mesaje de amenintare pentru Emily Burgheala, asistenta care a demisionat de la Acces Direct: Mi-a spus ca o sa fiu ingropata de vie

Apar noi controverse in scandalul demisiei de la Acces Direct. Emily Burgheala, asiastenta Mirelei Vaida a demisionat in urma cu cateva zile, sustinand ca nu mai poate tolera violentele dintre Vulpita si.

Cum arata Emily Burghelea, asistenta Mirelei Vaida, iniante sa apara la Acces Direct (GALERIE FOTO)

Emily Burghelea, asistenta TV care a demisionat de la Acces Direct si a dat startul unui intreg scandal mediatic este in centrul atentiei de cateva zile. Cei mai multi dintre fanii emisiunii o stiu pe frumoasa.

Ea a inlocuit-o pe asistenta Emily Burghelea de la Acces Direct. Mirela Vaida a facut anuntul (GALERIE FOTO)

Emisiunea pezentata de Mirela Vaida a suferit o serie de schimbari in ultimele doua zile. Blondina Emily Burghelea, asistenta Mirelei Vaida sustine ca a demisionat din format, pentru ca nu ar mai fi putut sa.

Cum reactioneaza asistenta TV de la Acces Direct. Emily Burghelea a prezentat varianta ei de poveste dupa ce a fost acuzata de Mirela Vaida in direct (VIDEO)

Asistenta TV Emily Burghelea, cea care a demisionat luni de la Acces Direct raspunde acuzatiilor care i-au fost aduse in timpul emisiunii din data de 16 iunie. Dupa ce Mirela Vaida a sustinut ca blondina a gresit.

Reactia Mirelei Vaida dupa ce Emily Burghelea a dezvaluit cu ochii in lacrimi ca Vulpita este batuta de Viorel (VIDEO)

Mirela Vaida, frumoasa prezentatoare a emisiunii Acces Direct, a reactionat dur, dupa ce asistenta TV,Emily Burghelea, a anuntat ca isi da demisia din cauza indiferentei afisate decatre.

Reactii dupa ce Emily Burghelea si-a dat demisia de la Acces Direct: Vine o generatie noua de asistenteTVcare nu mai inghite toate mizeriile

Asistenta TV Emiliana Burghelea Emily) s-a bucurat de sustinere in mediul online dupa ce si-a anuntat demisia din postul de asistenta TV de la Acces Direct. Ea a fost aparata de mai multe persoane publice, printre care si Serban Huidu, pentru ca a renuntat sa mai faca parte din emisiunea de la Antena 1.

Reactia BOR, dupa amenda CNCD pentru Google: Multumim celor care au luat atitudine

Biserica Ortodoxa a avut o prima reactie dupa ce CNCD a amendat Google pentru ca nu a luat masurile necesare privind aparitia pe aplicatia Google Maps a Catedralei Prostirii Neamului.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )