Libnet.ro
UNICEF

01:05

Se CONFIRMA: Medicii au facut anuntul TRIST... Din pacate, este vorba de indragitul chef Catalin Scarlatescu...

B1 B1,
Se CONFIRMA: Medicii au facut anuntul TRIST... Din pacate, este vorba de indragitul chef Catalin Scarlatescu...

Concurenta favorita a lui Catalin Scarlatescu a ajuns pe mana medicilor din cauza epuizarii. A muncit mai multe ore, nu s-a odihnit, iar lucrul acesta a lasat urme vizibile. Angie Moisescu a postat o. continuă pe B1

Soc in SHOWBIZ: Din pacate medicii au facut ANUNTUL TRIST... Este vorba de cunoscuta vedeta ANDREEA MARIN...

Andreea Marin a ajuns luna trecuta la urgenta din cauza problemelor de sanatate, potrivit unui anunt al vedetei. Oameni dragi, zilele astea sunt un robotel cablat prin multe fire, agatate permanent.

Medicii au facut ANUNTUL TRIST, dupa ce acesta a scuipat sange: Din pacate este vorba de indragitul NEA MARIN, de la emisiunea ce ii poarta numele de la Antena 1

Nea Marin a marturisit in timpul unei emisiuni ca in trecut a avut probleme de sanatate si ca a fost panicat in momentul in care a scuipat sange. Am scuipat.

Anuntul TRIST a fost facut de IONUT DOLANESCU: Da, din pacate este vorba chiar de indragita artista de muzica populara MARIA CIOBANU...

Momente dificile pentru indragita interpreta de muzica populara Maria Ciobanu. Starea de sanatate a sotului artistei, s-a inrautatit serios, acesta avand nevoie de ingrijire permanenta. Maria.

Din pacate este vorba de ANDREEA ESCA: Pana la urma stresul si-a spus cuvantul...

Andreea Esca a trait de curand unul dintre cele mai tensionate momente, din cauza examenelor fiicei sale, Alexia Eram, care va pleca, in curand, sa studieze in Anglia. Eu sunt si mai stresata, dar eu stiu .

VESTI TERIBILE, Andreea Marin in lacrimi: Din pacate este vorba despre...

Andreea Marin a marturisit de curand ca a fost foarte emotionata in momentul in care a primit un dar neasteptat din partea unei prietene. Zana a fost surprinsa cu un tricou personalizat si o .

ANUNTUL TRIST a fost facut chiar de OANA LIS: Din pacate este vorba de fostul primar VIOREL LIS...

Oana Lis a vorbit despre problemele grave de sanatate ale sotului ei, Viorel Lis, dupa ce acesta a suferit un atac cerebral. Oana a spus ca starea de sanatate a lui Viorel Lis se deterioreaza de la o zi la alt.

SOC in televiziune: Din pacate, este vorba de iNDRAGITUL Nea Marin, de la Antena 1... PARASTASUL a fost facut de vedete...

Vedetele invitate la una dintre editiile emisiunii Poftiti la Nea Marin! au fost nevoite sa pregateasca un parastas. Vedetele prezente au fost Gina Pistol, Margherita de la Clejani si fratii Morosanu,.

TRAGEDIE cumplita in lumea filmului! A fost gasit MORT intr-o camera de hotel! Din pacate este vorba despre marele actor...

Moartea lui David Carradine a ramas unadintre cele mai tragice disparitiicare au cutremuratHollywoodul. Actorul in varsta de 72 de ani a murit in 2009 in conditii suspecte intr-o camera de.

DRAMA totala in muzica romaneasca! HORIA MOCULESCU, de URGENTA pe MASA DE OPERATIE! Din pacate este grav! Fanii sunt socati

Horia Moculescu 81 de ani) a oferit in premiera detalii despre starea sa de sanatate dupa ce a suferit o interventie chirurgicala la picior in urma cu 10 luni. Cunoscutul compozitor nu a exclus riscul unei noi.

E CA SI MORT! Informatia tocmai a fost CONFIRMATA: Din pacate, este vorba de fostul primar Viorel Lis...

Presa mondena a scris zilele acestea ca Oana Lisflirteaza cu barbati insurati, chiar cand sotul ei sufera si e grav bolnav. Aventura Oanei Lis a avut loc in timpul vacantei recente de la.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )