Libnet.ro
UNICEF

08:15

Din pacate, anuntul TRIST a fost facut! Ce TRAGEDIE: Este vorba de indragitul chef Scarlatescu...

B1 B1,
Din pacate, anuntul TRIST a fost facut! Ce TRAGEDIE: Este vorba de indragitul chef Scarlatescu...

Angie Moisescu, concurenta favorita a lui chef Catalin Scarlatescu, a ajuns pe mana medicilor din cauza epuizarii. Se pare ca a muncit mult, nu s-a odihnit suficient, iar rezultatul a fost cel pe care l-a. continuă pe B1

E ca si mort! Din pacate, anuntul TRIST a fost facut: Este vorba de fostul primar Viorel Lis! Oana Lis, in lacrimi...

Desi Oana Lis a promis ca-i va fi alaturi sotului sau la bine si la rau, se pare ca vedeta se comporta de parca el nu ar exista. Potrivit celor mai noi informatii aparute in lumea mondena, sotia lui.

DOLIU in presa! Proprietarul unui cunoscut ziar A MURIT subit... Anuntul a fost facut de familia indoliata... (FOTO)

Lenfest, un filantrop care a sustinut muzee, scoli si detinatorul ziarului Philadelphia, s-a stins din viata, duminica dimineata. la varsta de 88 de ani. Anuntul a fost facut de un purtator de.

Parastasul a fost facut de vedete! Din pacate anuntul a luat pe toata lumea prin surprindere: Este vorba de indragitul Nea Marin de la Antena 1

Vedetele din a doua editie a emisiunii Poftiti la Nea Marin s-au confruntat cu o situatie dificila in cadrul emisiunii, acestea trebuind sa pregateasca un parastas. Astfel, Gina Pistol, Margherita de.

Din pacate, stresul si-a spus cuvantul: Este vorba de celebra Andreea Esca...

Andreea Esca este stresata din cauza fiicei sale, Alexia, care va pleca, in curand, sa studieze in Anglia. Eu sunt si mai stresata, dar eu stiu sa pastrez aparentele. Eu o incurajez pentru ca este o s.

Moartea ne va desparti... DIN PACATE, este vorba de indragitul compozitor Horia Moculescu: Anuntul TRIST a fost facut chiar de fata sa, Nidia Moculescu...

Nidia Moculescu, fiica lui Horia Moculescu, a facut, dupa ce s-a aflat de problemele de sanatate ale tatalui sau, un anunt legat de compozitor. Hey, lume! Va multumesc pentru toate urarile de bine, pentru ta.

Anuntul TRIST a fost facut! S-au despartit: Din pacate este vorba de Familia Regala...

Thomas Markle, tatal ducesei de Sussex, pare ca a intrerupt orice relatie cu fiica sa, dupa ce aceasta a devenit membra a Familiei Regale Britanice. Ma uit mereu in ochii, ma uit la fata ei. Eu ii.

Ce VESTE CUMPLITA... Anuntul TERIBIL a fost facut: Este vorba de indragita interpreta Mirabela Dauer...

Mirabela Dauer a marturisit ca si ea, ca orice om, a fost dezamagita in viata de persoane apropiate, care se dadeau prietene, dar isi urmareau doar beneficiile. De asemenea, artista a recunoscut ca.

inca o DRAMA in lumea muzicii! Este vorba despre marele HORIA MOCULESCU! Din pacate operatia a ESUAT ! Fiica sa a confirmat VESTEA

Horia Moculescu, are probleme de sanatate, dupa ce a trecut printr-o interventie chirurgicala la picior. Din pacate, operatia nu a fost una reusita, potrivit fiicei sale, Nidia Moculescu. Zilele trecute,.

Medicii au facut anuntul TRIST: Din pacate este vorba de indragita vedeta Andreea Marin! Totul e confirmat: I-au o pauza pana...

Andreea Marin s-a confruntat, in urma cu o luna, cu probleme de sanatate serioase, din cauza carora vedeta a ajuns la spital. Aceasta a fost supusa unor analize amanuntite la inima. Oameni dragi,.

Din pacate, medicii au facut anuntul TRIST: Este vorba de Anca Pandrea, sotia regretatului actor Iurie Darie...

Vaduva lui Iurie Darie, Anca Pandrea, a ajuns, saptamana trecuta, iar la spital, din cauza unor probleme cu inima. Anca Pandrea si-a mintit prietenii ca e la sora sa, ca sa nu-i mai ingrijoreze. N-am.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )