Libnet.ro
UNICEF

09:00

Medicii au facut ANUNTUL TRIST: Din pacate este vorba de indragitul Chef bucatar CATALIN SCARLATESCU...

B1 B1,
Medicii au facut ANUNTUL TRIST: Din pacate este vorba de indragitul Chef bucatar CATALIN SCARLATESCU...

Angie Moisescu, concurenta favorita a lui Catalin Scarlatescu, a ajuns pe mana medicilor din cauza epuizarii. Se pare ca a muncit mult, nu s-a odihnit suficient, iar rezultatul a fost cel pe care l-a postat pe. continuă pe B1

Medicii au facut anuntul trist: Din pacate este vorba de controversatul om de afaceri RADU MAZARE...

Fiul fostului primar al Constantei a ajuns duminica dupa amiaza la spital. Raducu Mazare era cu cativa prieteni la o terasa din Mamaia, cand a inceput sa se simta rau. Speriati, amicii lui au sunat la.

Medicii au facut ANUNTUL TRIST: Din pacate, este vorba despre ANDREEA BALAN...

Andreea Balan a marturisit ca a suferit de depresie postnatala, dar nu i-a fost rusine sa ceara ajutorul. Artista a mai sustinut ca, in opinia ei, doar in Romania se crede ca se fac copii ca sa aiba gri.

VESTEA TRISTA a zilei! Din pacate este vorba despre CORNELIA CATANGA! Medicii au facut anuntul TRAGIC

Vesti dureroase pentru fanii Corneliei Catanga! Artista trece prin clipe grele din cauza problemelor de sanatate care s-au acumulat in ultima vreme. Aurel Padureanu a declarat la un post de televiziune ca.

TRAGEDIE in SHOWBIZ! Din pacate este vorba despre Mirabela Dauer! Vesti triste pentru FANI

Cantareata Mirabela Dauer a facut recent dezvaluiri dureroase despre unele relatii de prietenie care au luat sfarsit. Vedeta a marturisit ca a fost dezamagita de persoanele care i-au fost alaturi doar in .

O veste SOC zguduie LUMEA: Din pacate, este vorba chiar de Regina Elisabeta a II-a!

Starea de sanatate a Reginei Elisabeta a II-a s-ar fi agravat, dupa ce ar fi refuzat sa se opereze la genunchi, in ciuda unor dureri severe. Astfel, regina ar fi luat aceasta decizie deoarece perioada de.

Dupa moartea STELEI POPESCU, o alta veste SOC intristeaza Romania: Din pacate este vorba de indragitul ALEXANDRU ARSINEL...

Alexandru Arsinel a fost devastat de moartea colegei sale de scena, Stela Popescu, iar problemele de sanatate ale sotiei sale i-au agravat starea. Actorul a evitat cateva luni sa apara in spatiul public,.

SOC in FAMILIA REGALA! Regina ELISABETA a facut anuntul TRIST: Paraseste PALATUL si pleaca din Marea Britanie

Regina Elisabeta a dezvaluit un mare secret! Ea declarat in spatele usilor inchise ca resedinta de suflet nu este Palatul Buckingham, ci castelul Balmoral din Scotia. Acolo, monarhul britanic isi petrece,.

TRAGEDIE in lumea mondena! OANA LIS, inecata in lacrimi! Din pacate este adevarat: Ramas bun, VIOREL LIS...

Oana Lis a dezvaluit pentru o emisiune TV ca a trecut printr-un moment foarte dificil in trecut si ca s-a gandit chiar sa-si puna capat zilelor. Sotia fostului primar al Capitalei era complexata de faptul.

Cea mai frumoasa femeie din Spania este un barbat - VIDEO

Cea mai frumoasa femeie din Spania este un fost barbat! Pentru prima data in istoria acestei tari, concursul Miss Univers Spania a fost castigat de un transsexual. Angela Ponce are 25 de ani si este.

Guvernul tocmai a facut anuntul care afecteaza milioane de pensionari: Ce se intampla, de fapt, cu toate pensiile de la 1 iulie

Pensiile vor fi majorate cu 10% de la 1 iulie, pensia minima garantata crescand la 640 de lei pe luna. Anuntul a fost facut de premierul Viorica Dancila, in sedinta de Guvern de joi, care a mai declarat.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )