Libnet.ro
UNICEF

20:00

Carmen Serban A MURIT! ADEVARUL despre STIREA care a iNTRISTAT ROMANIA

B1 B1,
Carmen Serban A MURIT! ADEVARUL despre STIREA care a iNTRISTAT ROMANIA

Vestea mortii lui Carmen Serban a socat intreaga lume, inclusiv pe. ea! Artista a avut un soc atunci cand a aparut informatia ca a parasit aceasta lume. continuă pe B1

Adevarul despre familia Ceausescu. Fostul dictator a adoptat copiii facuti de Elena cu alti barbati

Nicolae Ceausescu a adoptat copiii pe care sotia lui, Elena, i-a facut cu alti barbati. Dezvaluirile au fost facute de fostul ministru de Externe si presedinte al Consiliului de Ministri, Ion Gheorghe Maurer si au fost publicate in cartea Laviniei Betea Maurer si lumea de ieri Marturii despre stalinizarea Romaniei. Valentin si Zoia, .

Adevarul despre rosiile romanesti stropite, care se vand in pietele din Romania. Cate pesticide au, de fapt

Rosiile romanesti sunt tot mai cautate, dupa ce in ultimii ani in pietele din Romania au aparut tomate din import, dspre care cumparatorii spun ca nu au acelasi gust si nu sunt la fel de sanatoase. Ministerul Agriculturii a efectuat mai multe controale, prin Autoritatea Nationala Fitosanitara, cu scopul de a determina cate pesticide contin .

NADIA A MURIT intr-un GROAZNIC ACCIDENT! STIREA care A iNGROZIT toata Romania

Momente de cumpana in familia Nadiei Comaneci! Sotul ei a primit, in urma cu mai multi ani, un apel telefonic de la o celebra publicatie internationala care il informa de moartea ei.

Ileana Sipoteanu, despre momentul care i-a schimbat viata

Indragita artista Ileana Sipoteanu a fost, sambata, invitata Florentinei Fantanaru la emisiunea De-a viata ascunselea, ocazie cu care a povestit detalii mai putin stiute din viata sa. Ileana.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )