Libnet.ro
UNICEF

17:15

Emisiune in memoriam Cristina Topescu la TVR! Iata unde ii pot oamenii aduce un ultim omagiu

ADPM ADPM,
Emisiune in memoriam Cristina Topescu la TVR! Iata unde ii pot oamenii aduce un ultim omagiu

Trupul neinsulfetit al Cristinei Topescu va fi depus astazi la capela cimitirului Serban Voda Bellu), acolo unde toti cei ce doresc ii vor putea aduce un ultim omagiu. De asemenea, TVR va difuza astazi, de la 22:30, o o editie speciala In Memoriam Cristina Topescu. continuă pe ADPM

VIDEO Cristina Topescu - ultimul interviu la TVR 1, despre Revolutia din 1989

TVR1 a prezentat ultimul interviu realizat cu jurnalista Cristina Topescu, in data de 22 decembrie 2019, in care aceasta povesteste cum a trait Revolutia din 1989. in interviul acordat jurnalistei TVR Camelia Csiki, Cristina Topescu povesteste cum a fost eliberata din inchisoare pe 19 decembrie 1989 si cum a iesit pe strazi alaturi de fratele ei.

Ultima inregistrare audio cu Cristina Topescu. Mi se inclesteaza maxilarele si nu pot sa respir, ma omoara

Ulima inregistrate audio cu jurnalista Cristina Topescu a fost difuzata de Romania TV. Este vorba despre un mesaj vocal pe Whatsapp trimis catre amicul ei, Marius Chirca. Ultima inregistrare audio cu Cristina Topescu Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la varsta de 59 de ani. Fiica lui Cristian Topescu, celebru comentator sportiv, se retrasese .

Monica Pop: Cristina Topescu a vrut sa plece in Italia

Medicul Monica Pop, prietena cu Cristina Topescu, a sustinut intr-o emisiune tv ca jurnalista a vrut sa plece in Italia, sa-si faca meseria acolo.

Stefan Mandachi, despre Cristina Topescu: N-am apucat sa ne intalnim, dar parca ne lega o prietenie de-o viata

Antreprenorul sucevean Stefan Mandachi a scris pe contul sau de Facebook ca a fost invitat de Cristina Topescu la o emisiune, insa n-a apucat sa o mai filmeze. El s-a oferit sa aiba grija de cainii realizatoarei TV.

Unde va fi ingropata Cristina Topescu. Ce a facut jurnalista la mormantul tatalui ei chiar de Sarbatori

Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la 59 de ani. Unde va fi ingropata jurnalista? Ce a facut fosta prezentatoare de televiziune la mormantul tatalui ei chiar de Sarbatori? Unde va fi ingropata Cristina Topescu? Disparitia brusca a Cristinei Topescu a socat o tara intreaga. indragita prezentatoare de televiziune a murit intr-un mod fulgerator.

Unde lucra Cristina Topescu inainte sa moara. Prima reactie a colegilor de munca: Nu stim sa fi fost bolnava

Unde lucra Cristina Topescu, una dintre vocile importante ale jurnalismului din Romania. Prima reatie a colegilor de munca. Unde lucra Cristina Topescu inainte sa moara? Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la 59 de ani. Vedeta TV a fost gasita in casa. O vecina a sunat la politie pentru ca nu o mai vazuse .

Cand si unde va fi incinerata Cristina Topescu. Familia, decizii de ultima ora

Trupul neinsufletit al jurnalistei Cristina Topescu, descoperita decedata duminica seara, pe 12 ianuarie 2020, va fi depus la capela cimitirului Serban Voda Bellu), miercuri de la oar 14:00, iar ceremonia de incinerare va avea loc joi, la Crematoriul Vitan Barzesti din Bucuresti. Cand si unde va fi incinerata Cristina Topescu Toate detaliile privind incinerarea jurnalistei .

Cine este barbatul care a vazut-o pe Cristina Topescu, cu cateva zile inainte sa moara. Primele declaratii

Se pare ca barbatul care ar fi vazut-o pe Cristina Topescu, cu cateva zile inainte sa moara. Iata primele declaratii! Cine este barbatul care a vazut-o pe Cristina Topescu, cu cateva zile inainte sa moara intalnirea celor doi a avut loc chiar in a doua zi de Craciun, la o cafea, cel mai probabil pentru .

Cristina Topescu, apel disperat inainte sa moara: Mi se inclesteaza maxilarele si nu pot sa respir

Cristina Topescu a fost gasita moarta, duminica seara, in locuinta ei din Otopeni. Jurnalista a murit la varsta de 59 de ani.

CRISTINA TOPESCU A MURIT. Cunoscuta vedeta TV avea doar 59 de ani - BIOGRAFIE

Cristina Topescu a fosto prezentatoare de televiziune dinRomania, fiica comentatorului sportivCristian Topescu. Ea a murit la varsta de doar 59 de ani. Cristina Topescu a lucrat si la Antena 3, unde a realizat emisiunea Dincolo de stiri.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )