Libnet.ro
UNICEF

13:00

Andreea Marin si Cove, primele imagini impreuna: Fanii sunt socati! Da, pana la urma s-a intamplat!

B1 B1,
Andreea Marin si Cove, primele imagini impreuna: Fanii sunt socati! Da, pana la urma s-a intamplat!

Prezentatorul emisiunii Vorbeste lumea, de la Pro TV, Gabriel Covesanu, a implinit44 de ani. Actorul s-a serbat dimineata, pe platourile emisiunii, alaturi de Adela Popescu si de invitati. Cove a. continuă pe B1

DUMNEZEULE MARE! Cum a fost GASITA Andreea Marin, dupa doua zile in care nu se mai stia nimic de ea... Milioane de romani sunt in STARE DE SOC! (FOTO)

Andreea Marin nu a mai postat nimic in mediul timp de doua zile, iar fanii au devenit extrem de ingrijorati.

Andreea Marin, diagnosticul care i-a schimbat viata. S-a temut de cancer, iar medicii au intervenit imediat: 800 de grame de tumora!

Andreea Marin a trecut prin clipe extrem de grele. Cu toate ca majoritatea o stiu pozitiva si mereu incercand sa termine ziua cu zambetul pe buze, vedeta a avut parte de o perioada sumbra pe care abia a putut sa o gestioneze. Cum a aflat ca este suspecta de cancer si ce s-a intamplat mai .

Andreea Marin: Mi-au scos 800 de grame de tumora, doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu

Andreea Marin a fost suspecta de cancer, dupa ce s-a trezit, din senin, cu o excrescenta in zona cervicala. Ce m-a convins sa ma operez este atentia mea constanta pentru sanatate si dorinta de.

Andreea Marin: Mi-au scos doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu

Andreea Marin a fost suspecta de cancer, dupa ce s-a trezit, din senin, cu o excrescenta in zona cervicala. Ce m-a convins sa ma operez este atentia mea constanta pentru sanatate si dorinta de.

Andreea Marin, suspecta de cancer: Medicii mi-au scos 800 de grame de tumora

Andreea Marin a trecut prin clipe dificile in urma cu aproape un an, cand s-a trezit in fata unei situatii greu de gestionat pentru oricine: suspiciunea unui cancer. Vedeta a fost suspecta de cancer, dupa ce s-a.

Andreea Marin, DECLARATIE-SOC: Mi-au scos 800 de grame de TUMORA, din corpul meu

Andreea Marin a trecut prin clipe dificile in urma cu aproape un an, cand s-a trezit in fata unei situatii greu de gestionat pentru oricine: suspiciunea unui cancer. Vedeta si-a deschis inima si a povestit,.

Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin este una dintre cele mai discrete vedete de la noi, insa, de curand, aceasta a vorbit despre problemele sale de sanatate.

VIDEO Primele imagini aeriene cu distrugerile provocate de uraganul Dorian in Bahamas

Au aparut primele imagini aeriene care arata proportiile catastrofale ale distrugerii provocate de uraganul Dorian asupra insulei Abaco, la 36 de ore de cand acesta a lovit arhipeleagul Bahamas, cu o intensitate a vantului care a atins 296 de kilometri pe ora, relateaza Gizmodo.

Din pacate vestile aflate nu sunt absolut deloc bune: Adevarul despre Andreea Marin a iesit la iveala...

Stefan Banica Jr. a anuntat, chiar in timpul unui concert, ca va deveni tata a treia oara. Pentru a trece peste aceasta veste,Andreea Marina recurs la o terapie inedita: shopping de lux, sala si.

Teo Trandafir A RECUNOSCUT TOT! Fanii sunt in stare de SOC! Nimeni NU SE GANDEA ca ea ...

Credeai ca stii totul despre Teo Trandafir? Ei bine, ultimele declaratii aleindragiteivedeteTV au pus pe jar fanii de pretutindeni.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )