Libnet.ro
UNICEF

19:32

BOMBA la PRO TV: Mihai Margineanu, alias Ardiles, a spus ADEVARUL despre serialul LAS FIERBINTI! NU mai e niciun dubiu acum

B1 B1,
BOMBA la PRO TV: Mihai Margineanu, alias Ardiles, a spus ADEVARUL despre serialul LAS FIERBINTI! NU mai e niciun dubiu acum

Mihai Margineanueste unul dintre cei mai iubiti actori din serialul Las Fierbinti! El il interpreteaza pe Ardiles, si, de curand, a povestit cum a ajuns sa joace in celebra productie. continuă pe B1

ROMANIA - SUEDIA LIVE VIDEO online video stream Pro TV Youtube protvplus.ro. Contra arunca BOMBA

ROMANIA - SUEDIA LIVE VIDEO online video stream Pro TV Youtube protvplus. ro. Iata asezarea in teren aleasa de Cosmin Contra: ROMANIA - SUEDIA LIVE VIDEO online video stream Pro TV Youtube .

Amenda pentru PRO TV. Ce a aparut in platou, in timpul emisiunii MasterChef

O veste buna vine la pachet cu una rea. Dupa ce in cursul serii de ieri am aflat castigatorul Masterchef, Pro TV a primit vestea neplacuta ca tocmai emisiunea care le-a adus audiente frumusele a fost acompaniata de o amenda. Amenda Pro TV. Ce a aparut in platoul MasterChef? Pro TV a trecut prin multe .

Serialul Vlad Live Video pe Pro TV Vezi Online editia de luni, 18 noiembrie

Luni seara, cu incepere de la orele 20:30, Pro TV difuzeazaun nou episod din Vlad, serialul cu care postul din Pache Protopopescu si-a propus sa cucereascaaudientele si in aceasta toamna. Ajunsa la sezonul cu numarul doi, povestea continua sa tina cu sufletul la gura in fata micilor ecrane un numar impresionant de telespectatori din intreaga .

Anghel Damian din serialul Vlad de la PRO TV se iubeste cu o concurenta de la Asia Express, emisiunea difuzata la Antena 1. intre ei e o diferenta de 22 de ani

Anghel Damian, actorul din serialul Vlad de la PRO TV, unde il interpreteaza pe Adrian Anutei, se iubeste cu o colega de breasla, care participa la Asia Express de pe Antena 1. Cei doi traiesc pe pielea lor citatul Dragostea nu are varsta, limita si nici moarte. Anghel Damian din serialul Vlad se iubeste cu .

Pro TV, lider de audienta cu meciul Romania - Suedia: cate persoane au urmarit partida Nationalei de fotbal

Milioane de romani au urmarit vineri seara, la Pro TV, meciul de fotbal dintre Romania si Suedia, soldat cu infrangerea tricolorilor.

Vocea Romaniei Live Video pe Pro TV Editia de vineri, 15 noiembrie

Cel de-al noualea sezon al talentshow-ului Vocea Romaniei a debutat pe 6 septembrie 2019 la Pro TV. Pavel Bartos revinnd in functia de prezentator. in sezonul 9, Andra este inlocuita de Horia Brenciu, in timp ce Smiley, Irina Rimes si Tudor Chirila isi pastreaza rolurile de antrenori. in seara aceasta, 15 noiembrie de la ora .

Ce vor face Pavel Bartos si Andi Moisescu in timpul meciului Romania Suedia. Premiera la PRO TV

Romanii au parte de premiere peste premiere de o buna perioada. Dupa ce anul acesta a venit insotit de numeroase emisiuni, Pro TV a scos asul din maneca. Cum ii vom regasi pe Andi Moisescu si Pavel Bartos in seara meciului Romani-Suedia? Ce vor face Pavel Bartos si Andi Moisescu in timpul meciului Romania-Suedia? Premara .

CNA a amendat MasterChef pentru vaca din platou: Pro TV a dus la un alt nivel televiziunea

Postul Pro TV a fost amendat de Consiliul National al Audiovizualului CNA) pentru o editie a emisiunii MasterChef in care invitata in platou a fost o vaca, dar si pentru difuzarea filmului Deadpool la o ora accesibila minorilor.

Cine e castigatoarea MasterChef. Alina Gologan are planuri mari cu cei 50.000 de euro de la PRO TV

Cine este Alina Gologan, castigatoarea Masterchef? Tanara are planuri mari cu cei 50. 000 de euro primiti de la PRO TV in urma muncii sale. Cine este castigatoarea MasterChef? Filmarile Masterchef s-au terminat de cateva zile bune, iar castigatorul a pus deja mana atat pe marele premiu, in valoare de 50. 000 de euro, cat si pe .

SPANIA - ROMANIA LIVE VIDEO Pro TV |LIVE VIDEO online stream |protvplus.ro |youtube. Contra, 5 schimbari. Spania, cu vedetele

SPANIA - ROMANIA LIVE VIDEO Pro TV |LIVE VIDEO online stream |protvplus. ro |youtube. Cosmin Contra a efectuat 5 schimbari in primul 11 fata de meciul cu Suedia. Spaniolii nu-si odihnesc.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )