Libnet.ro
UNICEF

15:45

CUTREMUR la PRO TV: Mihai Margineanu, alias Ardiles, a spus ADEVARUL despre serialul Las Fierbinti!

B1 B1,
CUTREMUR la PRO TV: Mihai Margineanu, alias Ardiles, a spus ADEVARUL despre serialul Las Fierbinti!

Mihai Margineanu, cel care il interpreteaza pe Ardiles in serialul Las Fierbinti, de la Pro TV, a povestit cum a ajuns sa joace in celebra productie. DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR Mihaela. continuă pe B1

BOMBA in televiziune! A PLECAT de la PRO TV direct la ANTENA 1! Este STIREA MOMENTULUI

Dupa ce a facut parte din distributia show-ului lui Mihai Bendeac in Puii Mei, de la Antena 1, cunoscutul actor a trecut acum la Pro TV! TRAGEDIE iN MUZICA POPULARA! MARIA CARNECI A PIERDUT LUPTA! BOALA.

BOMBA LA PRO TV! Cu CATI bani pleaca acasa familia Maruta, lunar? Fanii si-au facut cruce cand au aflat

Andra si Catalin Marutalucreaza amandoi la Pro Tv, trust de la care incaseaza sume colosale, lunar.

BOMBA la PRO TV! Neti Sandu si-a scos PERUCA! O mai recunosti acum? (GALERIE FOTO)

Neti Sandu este una dintre cele mai longevive prezentatoare de la PRO TV, dar, cu siguranta, este si foarte indragita. Ea prezinta de multi anirubrica Horoscop.

Adela Popescu, prima reactie dupa ce s-a stins din viata Mihai Constantinescu. Imagine nemaivazuta de fani cu vedeta PRO TV si mentorul ei

Vestea socanta ca Mihai Constantinescu nu mai este printre noi a lasat in lacrimi o tara intreaga. Poate putini au stiut, dar artistul i-a fost mentor Adelei Popescu. Iata legatura dintre ei si ultimul mesaj de adio al prezentatoarei de televiziune catre regratatul solist. Adela Popescu, reactie dupa decesul lui Mihai Constantinescu Adela Popescu este .

Mircea Badea, reactie ironica, dupa vanzarea PRO TV. Ce va face duduia Esca acum?

Mircea Badea a avut o reactie ironica dupa ce a aflat ca postul de televiziune Pro TV a fost vandut celor de la PPF. Realizatorul TV a postat un mesaj pe pagina personala de Facebook in care s-a intrebat, ironic, ce va face Andreea Esca dupa ce compania care detine Pro TV a fost vanduta .

isi va schimba sau nu Pro TV politica editoriala, dupa ce va fi preluata de un miliardar ceh. Petrisor Obae explica dimensiunile si efectele tranzactiei, in direct pe B1 TV (VIDEO)

Cata vreme Pro TV va produce in continuare profit, este foarte probabil ca nimeni sa nu incerce sa-i denatureze politica editoriala pro-occidentala, a explicat, luni seara, in direct pe B1 TV, Petrisor Obae,.

Compania care detine PRO TV s-a vandut. Suma uriasa pentru care s-a facut tranzactia. Cine e miliardarul care a luat-o

Compania-mama care detine PRO TV s-a vandut. La inceputul lunii octombrie, se anunta ca tranzactia este o chestiune de cateva zile. Acum, operatiunea s-a concluzionat. Cu ce suma s-a vandut si cine e miliardarul care a luat-o? Compania care detine PRO TV s-a vandut Agentia de presa Reuters, care citeaza publicatiile bulgare si cehe, a .

Visuri la Cheie, PRO TV. Raul, baiatul care a facut echipa sa planga. Are 27 de operatii, dar chinurile lui nu s-au oprit aici

Povestea lui Raul Furdui de la Visuri la cheie a emotionat pana la lacrimi telespectatorii care au urmarit emisiunea difuzata la Pro TV miercuri seara, incepand cu ora 20:30. Producatorii au adus in prim-plan povestea lui Raul Furdui, un tanar in varsta de 18 ani a avut o viata ingreunata de cele 27 de interventii .

Anuntul facut de Cove, despre Vorbeste Lumea si Adela Popescu. Ce se intampla cu emisiunea de la PRO TV

Emisiunea Vorbeste Lumea, difuzata de postul de televiziune Pro TV, a ajuns 1. 000 de editii, iar realizatorul ei, Cove, este tare mandru de aceasta realizare. El a postat pe contul personal de Instagram un mesaj care a adunat mii de aprecieri din partea fanilor care ii urmaresc emisiunea in fiecare zi. Emisiunea Vorbeste Lumea a .

Un nou actor apare in serialul Vlad de la PRO TV. Este un nume important, care va interpreta un personaj controversat

Fanii serialului Vlad vor avea o mare surpriza, pentru ca-l pot vedea in cel mai nou rol pe un alt actor foarte apreciat. Acesta a jucat in cateva productii rasunatoare din Romania, bucurandu-se de un mare succes din partea publicului. De asemenea, cele mai noi episoade ale productiei de la PRO TV il vor avea .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )