Libnet.ro
UNICEF

16:15

CUTREMUR la Pro TV: Mihai Margineanu, alias Ardiles, a spus ADEVARUL despre SERIALUL Las Fierbinti!

B1 B1,
CUTREMUR la Pro TV: Mihai Margineanu, alias Ardiles, a spus ADEVARUL despre SERIALUL Las Fierbinti!

Mihai Margineanueste unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania! De cand il interpreteaza pe Ardiles in serialul Las Fierbinti, de la Pro TV, a devenit si mai popular! Chiar el a povestit. continuă pe B1

SOC total la Pro TV: Mihai Margineanu, alias Ardiles, spune ADEVARUL despre Las Fierbinti!

Mihai Margineanu, cel care il interpreteaza pe Ardiles in serialul Las Fierbinti, de la Pro TV, a povestit cum a ajuns sa joace in celebra productie. DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR Mihaela.

SOC la PRO TV! Neti Sandu si-a scos peruca! Cum ARATA, de fapt, in REALITATE! (GALERIE FOTO)

Neti Sandu este, cu siguranta, una dintre cele mai indragite si mai longevive prezentatoare de la PRO TV! Ea prezinta de multi anirubrica Horoscop.

Lovitura dura pentru Pro TV. Anuntul facut de George Buhnici, dupa 15 ani

George Buhnici a facut de curand un anunt la care nimeni nu s-ar fi asteptat. Ce schimbari vor avea parte la Pro TV? Jurnalistul a socat pe toata lumea cu proaspata decizie. George Buhnici, lovitura dura pentru Pro TV George Buhnici si-a anuntat sefii de la Pro TV faptul ca va urma sa paraseasca definitiv .

Dupa 25 de ani de TV, Neti Sandu si-a dezvaluit cel mai ascuns secret. Ce face prezentatoarea Pro Tv in fiecare seara

Dupa 25 de ani pe sticla, Neti Sandu, prezentatoarea horoscopului la stirile matinale ale PRO TV, si-a dezvaluit un secret. Dupa 25 de ani de TV, Neti Sandu si-a dezvaluit secretul indragita prezentatoare Netisor, dupa cum o alinta colegii, aduce zilnic, de 25 de ani, horoscopul la stirile matinale ale PRO TV-ului. inainte sa ajunga .

Sef sub acoperire Live Video pe Pro TV Editia de joi, 24 octombrie

Noul reality show al postului Pro TV, Sef sub acoperire, a avut premiera, joi, 12 septembrie, de la ora 21. 30, la Pro TV, un experiment social fara precedent, asa cum il numeste postul. Pe 24 octombrie va avea loc a 6 a editie a emisiunii. Emisiunea Sef sub acoperire editia 6 de joi 24 .

Val de plecari de la PRO TV. Motivul pentru care Andreea Esca ramane inca la Stiri

In toamna lui 2019 si la PRO TV a fost semnalat un val de plecari, din partea unor persoane cunoscute, din interiorul televiziunii de renume. Totusi, printre numele vedetelor care aleg sa ramana in cadrul postului este si cel al Andreei Esca, la pupitrul Stirilor PRO TV, de unde le prezinta romanilor cele mai noi .

Adevaratul motiv al plecarii lui George Buhnici de la PRO TV. De unde face acum bani

Vestea soc de astazi care anunta ca George Buhnici paraseste Pro TV a trezit numeroase intrebari. De unde va castiga jurnalistul bani acum ca a renuntat la postul pe care l-a ocupat timp de 15 ani? Care este motivul real al demisiei sale? Motivul pentru care George Buhnici a plecat de la Pro TV Sotii .

CNA, amenda usturatoare pentru PRO TV. Ce s-a intamplat in emisiunea Sefi Sub Acoperire

Pro TV a fost amendat pentru emisiunea Sef sub Acoperire. Din pacate pentru cel mai nou show, Consiliul National al Audiovizualului a decis intr-o sedinta faptul ca este necesara sanctionarea postului din cauza unei nereguli grave. CNA, amenda pentru PRO TV. Ce s-a intamplat cu Sefi sub Acoperire? Consiliul National al Audiovizualului a hotarat in .

George Buhnici pleaca de la Pro TV dupa 15 ani: prima declaratie

George Buhnici incheie dupa 15 ani colaborarea cu postul Pro TV. Sambata, 26 octombrie, el va prezenta ultima editie a emisiunii iLikeIT, care va continua insa cu un alt prezentator.

Pro TV, amendat de CNA pentru Sef sub acoperire. Ce nereguli au fost sesizate si cum se apara televiziunea: Suntem sfidati pe fata

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a amendat Pro TV pentru o editie a emisiunii Sef sub acoperire considerand ca postul face reclama mascata.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )