Libnet.ro
UNICEF

15:45

Donna DErrico arata la 51 de ani ca la 20. Care este secretul actritei din serialul Baywatch

Adevărul Adevărul,
Donna DErrico arata la 51 de ani ca la 20. Care este secretul actritei din serialul Baywatch

Donna DErrico este una dintre putinele actrite care reuseste sa arate la fel, daca nu mai bine, la 30 de ani de cand aparea in celebrul serial Baywatch. Donna Marco are 51 de ani astazi, dar pare de 20 de ani, dupa cum se poate vedea si din fotografii. continuă pe Adevărul

Reactia lui Orban la fotografia in care este imortalizat cand fumeaza intr-un birou al Guvernului

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri seara, ca nu stie despre poza postata pe Facebook, in care este imortalizat fumand in unul dintre birourile din Guvern.

La multi ani, copilasi! Azi este ziua voastra! Aceasta este rugaciunea parintilor pentru binecuvantarea copiilor

Pe data de 1 iunie, 47 de tari sarbatoresc ziua copilului printre care se afla si Romania. O mama mereu se va ruga cu sufletul pentru copiii ei, pentru a le merge bine in viata si pentru a fi feriti de.

Metroul din Drumul Taberei nu se mai deschide pe 30 iunie. Care este noul termen pentru finalizarea lucrarilor

Finalizarea lucrarilor pentru Magistrala 5 din Drumul Taberei va fi din nou amanata, desi termenul inaintat de ministrul Transporturilor pentru deschiderea noii magistrale era 30 iunie. Astfel, lucrarile la.

ADVERTORIAL Greseli frecvente pe care este important sa le eviti atunci cand alegi un nume de domeniu pentru afacera ta online

A lansa o afacere in mediul online este in prezent un lucru cat se poate de simplu daca avem in vedere faptul ca serviciile web sunt mai raspandite ca niciodata, iar numarul companiilor care ne pot pune la dispozitie astfel de servicii a crescut exponential.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )