Libnet.ro
UNICEF

21:45

Jennifer Aniston, nemultumita ca a fost mai bine platita decat colegii ei din Friends: cati bani incasa pentru un singur episod

Adevărul Adevărul,
Jennifer Aniston, nemultumita ca a fost mai bine platita decat colegii ei din Friends: cati bani incasa pentru un singur episod

Actrita Jennifer Aniston 50 de ani), cunoscuta din serialul Friends, a marturisit ca diferentele salariale i-au produs frustrare, deoarece colegii ei din celebrul sitcom primeau mult mai putini bani decat ea. continuă pe Adevărul

FOTO Cum arata Jennifer Aniston in copilarie: poza postata de actrita a strans peste sase milioane de aprecieri

Actrita americana Jennifer Aniston 50 de ani), care si-a facut recent cont de Instagram, a postat o poza cu ea din copilarie, care a strans peste sase milioane de aprecieri.

Tariceanu despre Guvernul Orban: Se putea un pic mai bine. Nu pot sa nu remarc numarul scazut al doamnelor

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, afirma, referindu-se la echipa guvernamentala propusa de premierul desemnat, Ludovic Orban, ca se putea un pic mai bine. A fost prezentata echipa.

TARICEANU DESPRE ECHIPA GUVERNAMENTALA: Se putea un pic mai bine

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu, al carui partid si-a anuntat sustinerea pentru Guvernul Orban, afirma, dupa prezentarea echipei guvernamentale, ca se putea un pic mai bine, reprosurile sale referindu-se la numarul scazut al doamnelor, la faptul. ca a fost numit un militar activ la Aparare, in persoana fostului sef al Statului Major al Apararii Nicolae Ciuca, precum si la lipsa de experienta a ministrilor, care spera insa sa fie compensata de entuziasm.

Tariceanu despre echipa guvernamentala: Se putea un pic mai bine. Nu pot sa nu remarc numarul scazut al doamnelor

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu, al carui partid si-a anuntat sustinerea pentru Guvernul Orban, afirma, dupa prezentarea echipei guvernamentale, ca se putea un pic mai bine, reprosurile sale referindu-se la numarul scazut al doamnelor, si la faptul ca a fost numit un militar activ la Aparare, in persoana fostului sef al Statului Major al Apararii Nicolae Ciuca.

Tariceanu, despre Guvernul Orban: Se putea un pic mai bine. E o greseala propunerea de la Aparare

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, spune ca se putea un pic mai bine in ceea ce priveste echipa guvernamentala propusa de PNL. Acesta a precizat ca este o greseala propunerea lui Nicolae Ciuca la Ministerul Apararii, un militar activ, ba chiar seful ostirii.

Cine este Victor Costache, propus ministru al Sanatatii: Chirurgul intors la Sibiu dupa ce a lucrat mai bine de 10 ani in spitale din Franta, Marea Britanie sau Germania

Victor Costache este propunerea pentru Ministerul Sanatatii in viitorul Guvern Orban. Are 44 de ani si este director medical al Clinicii Polisano din Sibiu si conferentiar la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu. Dupa ce a lucrat mai bine de 10 ani in spitale din Franta, Marea Britanie, Danemarca, Scotia, Germania dar si in Quebec, el s-a intors la Sibiu, unde a realizat primele interventii pe cord deschis din regiune, facand si prima implantare de valva hibrida Intuity) din Transilvania.

Ion Tiriac prevede un dezastru. Era mai bine in era comunista!

Ion Tiriac se teme ca tenisul ar putea sa ajunga precum gimnastica romaneasca. Problema este extraordinar de grava si, cu toata responsabilitatea, in era comunista era mai bine cu sportul, a declarat.

Tiriac socheaza: in comunism era mai bine!. Cum si-a argumentat concluzia

Chiar daca a ajuns un prosper om de afaceri in capitalism, Ion Tiriac spune ca Romania o ducea mai bine din anumite puncte de vedere inaintea Revolutiei din 1989.

HUW VAN STEENIS, UBS: Dobanzile negative sunt precum steroizii - fac mai mult rau decat bine

Politica dobanzilor negative a fost in centrul atentiei la intalnirea anuala a Fondului Monetar International FMI) si a Bancii Mondiale de la Washington, de la sfarsitul saptamanii trecute, bancherii tragand semnale de alarma cu privire la pagubele pe care bancile centrale le pot cauza institutiilor bancare si economiei globale prin aplicarea unei astfel de politici, transmite CNBC.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )