Libnet.ro
UNICEF

17:30

Jennifer Aniston si Reese Witherspoon, platite cu 2 milioane de dolari pe episod in serialul The Morning Show

ADPM ADPM,
Jennifer Aniston si Reese Witherspoon, platite cu 2 milioane de dolari pe episod in serialul The Morning Show

Iata cum au ajuns celebrele actrite Jennifer Aniston si Reese Witherspoon sa fie platite cu nu mai putin de 2 milioane de dolari pe episod in serialul The Morning Show! . continuă pe ADPM

Jennifer Aniston si-a facut Instagram, iar prima fotografie postata a isterizat fanii si a strans peste 8 milioane de aprecieri: cu cine s-a pozat actrita

Actrita americana Jennifer Aniston 50 de ani) si-a facut cont de Instagram si a postat prima fotografie, in care apare alaturi de fostii colegi din serialul Friends. Imaginea a strans peste un milion de aprecieri si 70. 000 de comentarii intr-o singura ora.

Jennifer Aniston si-a deschis cont de Instagram si a postat poza cu prietenii ei!

Jennifer Aniston s-a alaturat, in sfarsit, comunitatii Instagram si a postat poza cu prietenii ei pe reteaua de socializare! Iata imaginea care a strans aproape 10 milioane de like-uri intr-un timp record! .

Jennifer Aniston a blocat aplicatia Instagram. A postat un selfie alaturi de actorii din Friends

Jennifer Aniston a blocat aplicatia Instagram. Actrita si-a facut cont pe reteaua de socializare si in doar cateva ore, milioane de fani s-au abonat la pagina sa. Din cauza numarului colosal de urmaritori,.

Jennifer Aniston si-a facut Instagram si a intrat in Cartea Recordurilor cu prima postare

Jennifer Aniston si-a facut pentru prima data un cont de Instagram iar prima poza postata a batut un record in mai putin de sase ore. Actrita de 50 de ani s-a alaturat pentru prima data.

Firma IT cu prezenta la Cluj primeste o investitie de 20 milioane dolari

Winnow, dezvoltator de solutii de inteligenta artificiala cu birouri in Cluj-Napoca si alte cinci orase din lume, obtine o investitie de 12 milioane de dolari, cea mai mare din istoricul companiei, in cadrul unei runde de finantare din seria B coordonata de Ingka Group IKEA) si Mustard Seed. Recent, Winnow a beneficiat de un imprumut de 8 milioane de dolari acordat de Banca Europeana de Investitii BEI). Investitia totala de 20 de milioane de dolari atrasa in ultima luna va permite extinderea operatiunilor companiei in industria ospitalitatii la nivel global.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )