Libnet.ro
UNICEF

17:00

EL la PRO TV, EA la Antena 1! Sunt CEL MAI NOU CUPLU, desi ii despart 22 DE ANI! (FOTO)

B1 B1,
EL la PRO TV, EA la Antena 1! Sunt CEL MAI NOU CUPLU, desi ii despart 22 DE ANI! (FOTO)

Actrita Lia Bugnar 50 de ani), concurenta la Asia Express alaturi de Maria Buza si Anghel Damian 28 de ani), actorul din serialul Vlad formeaza un cuplu, in ciuda faptului ca intre ei este o. continuă pe B1

Disidentii ALDE, manevra inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale. Ce se intampla cu cel mai nou partid aparut pe piata politica

O surpriza uriasa are loc chiar inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale. Ar putea lua nastere un nou partid, acum, chiar inainte de batalia finala. Disidentii ALDE fac sedinta. Este prima.

Record Guinness: Cel mai lung talk show TV, in Germania

Realizatorii de televiziune germani Ariane Alter si Sebastian Meinberg au stabilit un nou record Guinness pentru cel mai lung talk show, un maraton TV care a durat 72 de ore si a fost difuzat live pe postul ARD-alpha, potrivit agentiei DPA, citate de Mediafax.

Noul Start-Up Nation: Editia a treia va fi lansata in trimestrul I 2020, cel mai probabil (minister)

Un nou program de finantare pentru mici afaceri Start-Up Nation ar urma sa fie lansat, cel mai probabil, in primele 3 luni ale anului 2020, iar pentru aceasta trebuie parcursi 5 pasi institutionali, a informat, marti, Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, la solicitarea StartupCafe. ro.

Primele imagini din cel mai bine pazit loc din Romania. Cum arata baza militara de la Deveselu - VIDEO

Reporterii Observator au intrat in premiera in centrul de comanda de la Deveselu. Cel mai bine pazit loc din Romania, baza militara de la Deveselu, isi arata pentru prima data secretele. in.

Cel mai mare laborator clandestin de DROGURI sintetice a fost depistat! Incred ibil cum erau produse substantele interzise

Cel mai mare laborator clandestin de droguri sintetice din Rusia ce producea 1,5 tone de substante ilegale pe luna a foast desfiintat de politia rusa. Substantele ilegale erau produse intr-o veche ferma si.

Gabriela Firea organizeaza cel mai scump targ de Craciun din ultimii ani!. Suma uriasa la care se ridica pregatirile

Targul de Craciun organizat de Primaria Municipiului Bucuresti in acest an va fi cel mai scump din ultimii patru ani, anunta USR Bucuresti intr-o postare pe Facebook. Achizitiile pe care le deruleaza municipalitatea se ridica la 5,6 milioane de lei, dar suma va creste pe masura ce ne apropiem de luna decembrie. USR Bucuresti: Gabriela .

Cel mai rapid autogol din istoria fotbalului ar fi fost marcat duminica in Romania. Fratele primarului-antrenor, autorul reusitei de record mondial

Cel mai rapid autogol din istoria fotbalului ar fi fost marcat duminica, 17 noiembrie, intr-un meci jucat in Liga 6 intre echipele Avantul Iordacheanu si Prahova Ploiesti.

Eden Hazard, despre Frank Lampard: Poate deveni cel mai bun antrenor din lume

Internationalul belgian Eden Hazard spune ca Frank Lampard, antrenorul echipei Chelsea, are toate sansele sa ajunga la un moment dat cel mai bun din lume, fotbalistul salutand evolutia foarte buna a fostilor sai coechipieri.

USR o acuza pe Gabriela Firea ca organizeaza cel mai scump Targ de Craciun din ultimii 4 ani

USR Bucuresti o acuza pe Gabriela Firea ca organizeaza cel mai scump Targ de Craciun din ultimii patru ani si, foarte probabil, cel mai scump din istoria Bucurestiul, fiind in derulare achizitii in valoare de 1,2 milioane de lei la care se adauga onorariile artistilor.

Gabriela Firea, acuzata de USR ca organizeaza probabil cel mai scump Targ de Craciun din istoria Bucurestiului Achizitii de milioane de euro si contracte tinute in mod ilegal la secret

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, este acuzata de USR Bucuresti ca organizeaza cel mai scump Targ de Craciun din ultimii patru ani si, foarte probabil, cel mai scump din istoria Bucurestiului, fiind.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )