Libnet.ro
UNICEF

01:05

E RAZBOI DE FATA! BOBITA din Las Fierbinti, ATAC DIRECT la Amalia Nastase! Grasa, pufoasa, ii cam placea sunculita

B1 B1,
E RAZBOI DE FATA! BOBITA din Las Fierbinti, ATAC DIRECT la Amalia Nastase! Grasa, pufoasa, ii cam placea sunculita

Mihai Bobonete, interpretul personajului Bobita din serialul Las Fierbinti, a ironizat-o in mod public pe Amalia, fosta sotie a lui Ilie Nastase. continuă pe B1

SOC total la PRO TV! FIRICEL DIN LAS FIERBINTI a patit-o la volan! Vestea i-a ingrozit pe fani

Toma Cuzin, actorul care il interpreteaza pe Firicel din Las Fierbinti, a trecut prin clipe grele. La sfarsitul anului trecut Toma Cuzin a fost citat in fata magistratilor intr-un dosar in care a fost.

Gianina din Las Fierbinti, marturisiri neasteptate despre Celentano. Detalii nebanuite din culisele serialului de la PRO TV

Anca Dumitra, Gianina din Las Fierbinti de la PRO TV, a facut marturisiri despre colegul sau de platou, Celentano. Detalii din culisele serialului TV. Gianina din Las Fierbinti, marturisiri despre Celentano Actrita Anca Dumitra ii da viata Gianinei din serialul televizat Las Fierbinti. Fiica de fost primar, Mitica Coman, Gianina e o tanara naiva, dar .

BOMBA la PRO TV: Mihai Margineanu, alias Ardiles, a spus ADEVARUL despre serialul LAS FIERBINTI! NU mai e niciun dubiu acum

Mihai Margineanueste unul dintre cei mai iubiti actori din serialul Las Fierbinti! El il interpreteaza pe Ardiles, si, de curand, a povestit cum a ajuns sa joace in celebra productie.

Pro TV s-a RAZBUNAT pe Antena 1 dupa ce a aparut serialul Mangalita, care este Las Fierbinti-ul concurentei

Pro TV s-a razbunat cu varf si indesat pe Antena 1, dupa ce concurenta a decis sa produca serialul Mangalita ce, in esenta, seamana cu Las Fierbinti. DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR.

Klaus Iohannis, despre motivele pentru care a tacut in fata abuzurilor din Justitiei: Ele trebuie lamurite in CSM

Presedintele Klaus Iohannis a evitat marti, in dezbaterea de la BCU, sa raspunda direct la intrebarea jurnalistului Antena 3, Radu Tudor, pe tema tacerii in fata abuzurilor din justitie. Ati atins o.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )