Libnet.ro
UNICEF

22:00

SOC la PRO TV: Mihai Margineanu, alias Ardiles, a spus TOT ADEVARUL despre serialul LAS FIERBINTI!

B1 B1,
SOC la PRO TV: Mihai Margineanu, alias Ardiles, a spus TOT ADEVARUL despre serialul LAS FIERBINTI!

Mihai Margineanueste unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania! El estecel care il interpreteaza pe Ardiles in serialul Las Fierbinti, de la Pro TV. Actorula povestit cum a ajuns sa. continuă pe B1

De ce a luat-o de nevasta Mihai Margineanu, Ardiles din Las Fierbinti, pe Andreea. Ce i-a spus femeia ca sa-l convinga

Mihai Margineanu, actorul care interpreteaza rolul lui Ardiles in serialul de comedie Las Fierbinti, difuzat de postul de televiziune Pro TV, are o sotie foarte frumoasa si este foarte mandru si indragostit de ea. Artistul a dezvaluit cum l-a cucerit Andreea in momentul in care a spus ca ea s-ar casatori si desculta. Cei doi .

SOC TOTAL la PRO TV! S-a aflat MARELE SECRET al CORINEI CARAGEA! Nu o credeai in stare de asa ceva

S-a aflat marele secret al stiristei de la PRO TV Corina Caragea! VESTE TRISTA! A MURIT FOSTUL PRESEDINTE! VA FI DOLIU NATIONAL! VEZI AICI ULTIMELE IMAGINI GALERIE FOTO) Putini sunt cei care stiu faptu l.

Nepotul marelui fotbalist Ilie Balaci, aparitie surpriza in serialul de la PRO TV: Bunicul mi-a spus sa ma fac actor, ca sunt prea frumos

Nepotul regretatului Ilie Balaci a avut o aparitie surpriza, in cadrul unui serial de la PRO TV. Tanarul seamana destul de mult cu fotbalistul si apare alaturi de Aida Economu, in noua productie, lansata cu o luna in urma, pe micul ecran. Nepotul marelui fotbalist Ilie Balaci, aparitie surpriza in serialul de la PRO TV .

Adevarul despre DIVORTUL lui Cabral de la PRO TV! De ce S-A iNCHEIAT casnicia indragitului PREZENTATOR TV

Cabral 42 de ani), vedeta de la Pro TV, este unul dintre cei mai indragiti prezentatori! El se afla la al doilea mariaj. Prezentatorul emisiunii Ce spun romanii este casatorit acum cu Andreea Patrascu,.

Bobita din Las Fierbinti, mesaj inedit pentru o celebra jucatoare de tenis. Fanii au izbucnit in ras cand au vazut ce i-a scris actorul de la PRO TV

Mihai Bobonete, Bobita din Las Fierbinti, este un actor care traieste pentru a glumi, cum este si in acest caz. Vedeta PRO TV i-a scris un comentariu hazliu unei celebre jucatoare de tenis. Bobita din Las Fierbinti i-a lasat un mesaj inedit unei jucatoare de tenis Mihai Bobonete, actor de stand-up comedy si prezentator TV, .

Circul continua in Pro Romania. Mihai Tudose, un nou mesaj pentru Victor Ponta

Circul nu are limite in Pro Romania, partidul lui Victor Ponta. Asta dupa ce mai multi parlamentari ai formatiunii au votat in frunte cu Mihai Tudose pentru investirea Guvernului Orban. Ponta a anuntat ca ii ex.

Ce face George Buhnici, de cand nu mai lucreaza la PRO TV. Schimbare majora

Dupa 15 ani, prezentatorul a renuntat la televiziune pentru digital. Cum este viata lui acum, de cand nu mai lucreaza la PRO TV? Ce face George Buhnici acum? Pasionat vesnic de tehnologie, George Buhnici, prezentatorul emisiunii iLikeIT, a plecat de la PRO TV dupa ce a lucrat timp de 15 ani acolo. Dupa opt ani .

Scandal in toata regula in Pro Romania. Mihai Tudose ii cere demisia lui Ponta din fruntea partidului

Mihai Tudose ii cere lui Victor Ponta sa demisioneze de la sefia Pro Romania, intr-un mesaj in care il acuza ca are scoala lui Dragnea si cere excluderea din partid a tuturor celor care nu sunt de acord.

PRO TV, inca o mutare esentiala. in ce serial va juca Florin Calinescu. Apare in cateva ore

Pe scena intra Florin Calinescu! PRO TV a facut inca o mutare esentiala, ce vine la pachet cu un gram de comedie, difuzat de la 21:30. in ce serial apare juratul sugubat de la Romanii au talent? Doar cateva ore ne mai despart de noua postura in care va fi pus actorul. PRO TV face .

Nume surpriza in noul sezon Vlad! A fost personaj principal in Fructul Oprit la Antena 1, iar acum joaca in serialul de la PRO TV

Inca un actor se alatura echipei care interpreteza rolurile personajelor din Vlad, serialul difuzat de postul de televiziune Pro TV. Adrian Titieni va interpreta rolul lui Iordache in noul sezon care va fi difuzat la inceputul anului 2020. Iordache este fostul partener de afaceri al lui Cezar si cel care i-a omorat copiii. Adrian Titieni .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )