Libnet.ro
UNICEF

12:30

SOC total la Pro TV: Mihai Margineanu, alias Ardiles, spune ADEVARUL despre Las Fierbinti!

B1 B1,
SOC total la Pro TV: Mihai Margineanu, alias Ardiles, spune ADEVARUL despre Las Fierbinti!

Mihai Margineanu, cel care il interpreteaza pe Ardiles in serialul Las Fierbinti, de la Pro TV, a povestit cum a ajuns sa joace in celebra productie. DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR Mihaela. continuă pe B1

Dupa 25 de ani de TV, Neti Sandu si-a dezvaluit cel mai ascuns secret. Ce face prezentatoarea Pro Tv in fiecare seara

Dupa 25 de ani pe sticla, Neti Sandu, prezentatoarea horoscopului la stirile matinale ale PRO TV, si-a dezvaluit un secret. Dupa 25 de ani de TV, Neti Sandu si-a dezvaluit secretul indragita prezentatoare Netisor, dupa cum o alinta colegii, aduce zilnic, de 25 de ani, horoscopul la stirile matinale ale PRO TV-ului. inainte sa ajunga .

Serialul Vlad Live Video pe PRO TV Editia de luni, 21 octombrie

Serialul Vlad de pe PRO TV revine pe micile ecrane cu un nou episod, luni, 21 octombrie, de la ora 20:30. Se anunta noi dezvaluiri care schimba strategia jocului pentru putere. Replica in jurul careia se va da lupta acestui episod este: Se putea sa te dezici?, iar de aici partida de poker in care .

Fost reporter PRO TV, arestat in SUA. De ce este acuzat barbatul care lucra pentru emisiunea La Maruta

Un fost reporter Pro TV a fost arestat in Statele Unite ale Americii, fiind acuzat ca face parte dintr-o retea infractionala care a obtinut 20 de milioane de dolari prin metoda skimming. Barbatul a facut parte in trecut din echipa emisiunii La Maruta, iar la un moment dat a decis sa inceapa o noua viata .

Cate operatii estetice are, de fapt, Andreea Esca. Prezentatoarea Stirilor Pro Tv a recunoscut

De o buna perioada incoace, fanii celei mai cunoscute prezentatoare de stiri se tot intreaba daca a apelat sau nu la maestria medicilor esteticieni, pentru ca arata mai bine decat in tinerete. Cum a incercat Andreea Esca sa corecteze un defect? Ce operatii estetice are Andreea Esca? Stirile de la orele 19:00 au deja o .

Pro TV se vinde la un miliardar ceh, Petr Kellner

Este tranzactia anului pe piata media: liderul Pro TV va fi vandut in doar cateva zile. Anuntul a fo.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )