Libnet.ro
UNICEF

14:15

10 cele mai sexy tinute purtate de Pippa Middleton de-a lungul anilor (FOTO)

B1 B1,
10 cele mai sexy tinute purtate de Pippa Middleton de-a lungul anilor (FOTO)

Pippa, botezata CharlottaPhilippa Middleton este cunoscutapentru stilul, simplitatea, gratia si eleganta de care a dat dovada de-a lungul timpului. Pippa Middleton, sexy. continuă pe B1

Cat de rapide vor fi cele mai iuti trenuri si de ce NU vom vedea prea multe care sa ruleze cu peste 350 kmh

Cateva tari mari, in frunte cu China, au construit retele intinse de trenuri de mare viteza si cele mai rapide ruleaza cu peste 300 kmh pe unele portiuni. Desi un tren maglev de test a depasit chiar si 600 kmh si desi apar din cand in cand stiri despre trenuri de pasageri ce vor rula cu peste 400 kmh, astfel de viteze vor ramane extraordinar de rare. Trenurile de super-viteza creeaza si probleme, nu doar rezolva unele, iar in articol puteti citi care sunt aceste probleme si de ce nu ar trebui sa ne asteptam la trenuri si mai rapide decat cele din prezent.

FOTO Un nou record mondial pentru cele mai mari legume din lume. Un gradinar german a cultivat in stil mare

Patrick Teichmann, un gradinar din Turingia, un land din estul Germaniei, a stabilit un nou record mondial dupa ce a cultivat cele mai mari legume din lume, informeaza DPA.

Succes international pentru Anghel Damian. Scurtmetrajul Celed este proiectat la cele mai importante festivaluri de film din lume

Anghel Daniel nu este doar un actor talentat ci si un regizor foarte bun. Scurtmetrajul Celed, scris si regizat de acesta, concureaza si este proiectat la cele mai importante festivaluri de film din lume.

Lidia Buble, mai sexy ca niciodata. S-a pozat aproape dezbracata. Toti au ramas masca

Lidia Buble a revenit in forta, inclusiv pe retelele de socializare, dupa despartirea de Razvan Simion. Se pare ca suferinta tinerei vedete nu a fost chiar atat de mare, daca tinem cont ca, in urma cu cateva zile, a fost vazuta intr-unul din cele mai exclusiviste cluburi din Saint Tropez, dansand, razand si simtindu-se bine.

FOTO. Cea mai sexy ciclista din lume pozeaza incendiar

Considerata de multi cea mai sexy ciclista din lume, Lucia Javorcekova isi tine cei 1,7 milioane de .

Care sunt cele mai sigure coduri PIN la carduri. Sigur nu stiai care sunt combinatiile nefolosite de romani

Nu stii ce PIN sa-ti pui la card? Iata cateva din optiunile cele mai sigure pe care le-ai putea avea. Care sunt combinatiile cel mai putin folosite de catre romani? Cele mai nefolosite PIN-uri la carduri Sunt cateva intrebari pe care unii oameni poate nu si le-au pus, in timp ce altii nu au gasit .

Cele mai loiale zodii. Nu trebuie sa le pierzi niciodata din viata ta

Astrele indica cei mai loiali parteneri in functie de semnul zodiacal sub care s-au nascut. Care sunt persoanele pe care nu trebuie sa le pierzi din viata ta? Pe acestea trebuie sa le pastrezi cu orice pret. Care sunt cele mai loiale zodii? Oamenii care cred ca astrele pot indica lucruri imprevizibile desprinse din anumite .

Cele mai mari temeri ale oamenilor: coronavirusul, somajul si saracia (raport)

Circa jumatate din populatia lumii considera coronavirusul drept una din cele mai mari ingrijorari, conform concluziilor celui mai recent sondaj What Worries the World publicat de Ipsos. COVID-19 este mentionat ca fiind principala grija in 14 din cele 27 de tari chestionate si este cea mai mare preocupare pentru a cincea luna consecutiva. Pandemia este de departe prima ingrijorare in Japonia, Australia, Malaezia si Spania, cu peste jumatate din cetateni foarte ingrijorati de acest subiect.

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi, in Bucuresti

In ultimele 24 de ore au fost 1. 150 de cazuri noi de COVID-19, 14. 871 teste efectuate. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 201. Capitala este urmata de judetele Bacau - 105de cazuri noi si Dolj - 73.

Record de infectari cu noul coronavirus in Capitala. Care sunt judetele care au inregistrat sambata cele mai multe cazuri noi de COVID-19

In Bucuresti s-a inregistrat un record de infectari cu noul coronavirus, aici fiind confirmate peste 350 de cazuri in ultimele 24 de ore. in topul zonelor cu cele mai multe cazuri noi de infectari cu virusul SARS-CoV-2 raportate in ultimele 24 de ore, Capitala este urmata de judetele Iasi si Bacau.

ştiri din Monden

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )