Libnet.ro
UNICEF

20:15

Andreea Marin, mai sexy ca niciodata in vacanta din Capri

ADPM ADPM,
Andreea Marin, mai sexy ca niciodata in vacanta din Capri

Andreea Marin se bucura zilele acestea de o vacanta de vis in Capri, una dintre cele mai exclusiviste destinatii din Italia. Cat despre imaginile postate de ea pe internet, se vede ca Andreea este parca mai sexy ca niciodata! . continuă pe ADPM

Caru cu vedete: Andreea Marin, mai sexy ca niciodata pe insula Capri. Si-a expus mandra bustul generos; Mihai Traistariu, cuprins de dorul de parinti. S-a fotografiat in cimitir

Cum arata Anca Serea insarcinata in opt luni si jumatate? Fanii sunt uimiti. indragita vedeta se pregateste pentru. Shurubel de la Virgin Radio s-a insurat! Ce mireasa frumosa si-a ales. Andrei Lacatus, Shurubel asa cum il stiu ascultatorii de la Virgin Radio, s-a insurat sambata cu.

BOMBA! E vorba de Andreea Marin si iubitului tinerel: Ma asez pe o banca, privesc in jur si...

Andreea Marin a dezvaluit ca poate sta ore in sir la o masa, fara sa se plictiseasca, insa doar in Paris. Andreea nici nu mai stie de cate ori a ajuns in capitala Frantei, insa orasul o fascineaza.

Andreea Marin, pictorial rar alaturi de fiica ei. Cum arata Ana Violeta la 11 ani

Andreea Marin 44 de ani) a pozat alaturi de fiica ei, Violeta, in varsta de 11 ani, intr-un pictorial pentru revista Viva.

SOC: Ce s-a intamplat cu inelul purtat pe deget de Zana Surprizelor, Andreea Marin...

Andreea Marin a aparut in public purtand pe deget un inel impresionant. LACRIMI PENTRU FLORIN PIERSIC! A iNCETAT iN URMA CU CATEVA ORE! DAN NEGRU A CONFIRMAT TOTUL Vedeta l-a prezentat ca pe un accesoriu.

Informatia a fost CONFIRMATA OFICIAL: Da, e vorba de iubitul indragitei vedete Andreea Marin!

Andreea Marin este pasionata de dans iar iubitul ei pare ca impartaseste aceeasi pasiune, astfel ca cei doi danseaza impreuna de cate ori au ocazia.

Cele mai cautate locuri de vacanta din Romania, in comunism. Cum aratau statiunile de vis ale parintilor nostri

Din anii 60, marile complexuri hoteliere construite pentru oamenii muncii au inceput sa impanzeasca locurile atractive turistic din Romania, iar pe timpul verii zonele faimoase de agrement deveneau supraaglomerate.

Subiect si predicat. Cele mai spectaculoase stiri false din istorie - VIDEO

Cele mai spectaculoase stiri false din istorie au fost prezentate la emisiunea Subiect si predicat, cu Ana Iorga. in august 1835, The New York Sun a publicat mai multe articole despre descoperirea vietii pe.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )