Libnet.ro
UNICEF

15:46

Andreea Marin RUPE plajele in Grecia, alaturi de iubitul tinerel: Uite ce ZEITA SEXY e in costumul de baie! (FOTO)

B1 B1,
Andreea Marin RUPE plajele in Grecia, alaturi de iubitul tinerel: Uite ce ZEITA SEXY e in costumul de baie! (FOTO)

Viata Andreea Marin e din nou pe val. La propriu. Zana surprizelor, aflata in vacanta pe plajele mirifice ale Greciei, s-a transformat intr-o adevarata zeita sexy. continuă pe B1

Caru cu vedete: Legatura dintre Horia Brenciu si Karmen Simionescu. Ce ii uneste pe cei doi; Andreea Marin, vacanta de vis alaturi de iubitul ei! Cat de sexy e Zana in costum de baie

Mr. Bean, schimbat complet la 64 de ani! Iata cum arata actorul in prezent. A jucat in nenumarate filme si seriale care au avut un succes incredibil, precum Johnny English, BlackAdder si Maigret, insa. Mihai Mitoseru rupe tacerea despre adevaratul motiv al despartirii de Noemi: Cel mai bun lucru pe care l-am facut a fost sa o invit la divort. 13 ani inseamna o viata intreaga. E greu, cel mai nasol e ca.

Andreea Marin ne prezinta ritualul sau de machiaj. Aparitie super sexy pe Instagram!

Andreea Marin si-a surprins fanii postand pe IGTV o inregistrare video in care prezinta pasii ritualului sau de machiaj. Filmarea a fost realizata in hotelul in care a petrecut vacanta din Grecia si o prezinta pe vedeta intr-una din cele mai sexy ipostaze din ultima vreme.

Andreea Marin a lasat orice rusine deoparte si s-a filmat in timp ce se schimba. Imagini cu vedeta in sutien

Andreea Marin a lasat orice rusine deoparte si s-a filmat in timp ce se schimba. Vedeta a facut videoclipul in momentul in care se afla in baie si se machia, inainte de a iesi in oras. Fosta zana a surprizelor se afla in vacanta si continua sa isi surprinda fanii cu postarile de pe retelele .

Din pacate vestile aflate nu sunt absolut deloc bune: Adevarul despre Andreea Marin a iesit la iveala...

Andreea Marin este una dintre cele mai indragite vedete din Romania. Cu toate acestea, putini sunt cei care stiu ca vedeta nu si-a dorit dintotdeauna sa lucreze in televiziune, ci s-a pregatit in domeniul.

ştiri din Monden

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )