Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aparitie socanta a sotiei lui Stefan Banica Jr: Pana la urma adevarul a iesit la iveala!

B1 B1,
Aparitie socanta a sotiei lui Stefan Banica Jr: Pana la urma adevarul a iesit la iveala!

Lavinia Pirva si-a obisnuit fanii cu aparitiile sale sexy si nu se dezice de ele nici macar in timpul sarcinii. continuă pe B1

Totul E ADEVARAT! Ce s-a intamplat acasa la Stefan Banica jr: Am pierdut...

Stefan Banica jr este unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania. Desi are un program extrem de incarcat acesta respecta cu sfintenie un obicei: intotdeauna petrece sarbatorile alaturi de.

Sotia lui Stefan Banica Jr, transfigurata de sarcina! Cum arata Lavinia Pirva acum

Sotia lui Stefan Banica Jr, Lavinia Pirva, urmeaza sa nasca un baietel la inceputul lunii iunie. Femeia prefera sa fie activa si merge singura la cumparaturi, desi este transfigurata de sarcina. Zilele trecute, a fost surprinsa de fotoreporteri in cartierul Timpuri Noi din Capitala. in varsta de 34 de ani si aflata in ultimul trimestru [] .

Anuntul trist tocmai a fost facut: Din pacate, este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica Jr...

Bate vantul prin buzunarele lui Stefan Banica Jr. ! Artistul pare sa aiba serioase probleme financiare, in contextul in care firma acestuia inregistreaza datorii uriase la stat.

Stefan Banica Jr. face anuntul SOC: Care a fost reactia Mihaelei Radulescu!

Stefan Banica Jr. a anuntat, in timpul unui concert tinut la Sala Palatului, ca va deveni din nou tata.

Ce s-a intamplat intre Andreea Marin si Lavinia Parva: E ADEVARAT, Stefan Banica jr a fost doar spectator!

Stefan Banica jr a anuntat la finalul anului trecut ca urmeaza sa devina tata pentru a treia oara. Fericitul anunt a fost facut de artist chiar pe scena Salii Palatului, in timpul unuia dintre concertele sa.

Stefan Banica, tata pentru a treia oara! Cand va naste Lavinia Pirva

Stefan Banica Jr. va fi tata pentru a treia oara. Sotia artistului, Lavinia Pirva, urmeaza sa nasca peste aproximativ o luna, iar cei doi parinti abia asteapta sa isi mareasca familia. Stefan a vorbit despre evenimentul mult asteptat si despre proiectele de care se ocupa in prezent. Astept cu mare drag si mare dragoste. Ca [] .

FOTO Lavinia Parva, pe ultima suta de metri cu sarcina. Stefan Banica, despre copil: imi doresc sa stea intr-o tara unde poate sa creasca frumos, sa se dezvolte

Cantareata Lavinia Parva urmeaza sa nasca la inceputul lunii iunie un baietel, primul copil din relatia cu actorul si cantaretul Stefan Banica Jr. Desi se afla pe ultima suta de metri cu sarcina, vedeta este inca foarte activa, fiind recent surprinsa la cumparaturi.

DIN PACATE vestile nu sunt absolut deloc bune: Andreea Marin tocmai a inceput terapia...

Stefan Banica jr se pregateste sa devina tata pentru a treia oara. Artistul a facut fericitul anunt la finalul anului trecut, in timpul unuia dintre concertele sale de Craciun de la Sala Palatului, chiar.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )