Libnet.ro
UNICEF

14:00

Carmen Negoita implineste azi 40 de ani. Ce ii face medicul Iancu Morad pentru a arata mai sexy ca la 20!

ADPM ADPM,
Carmen Negoita implineste azi 40 de ani. Ce ii face medicul Iancu Morad pentru a arata mai sexy ca la 20!

Carmen Negoita implineste astazi 40 de ani si se poate lauda cu un look mai fresh ca niciodata. Vedeta este adepta unui stil de viata sanatos si, concomitent, apeleaza periodic la medicul ei estetician, Iancu Morad, pentru tratamente minim-invazive menite sa ii puna in valoare trasaturile naturale, dar sa si incetineasca efectul pe care trecerea timpului il are asupra tenului. continuă pe ADPM

Printul Harry implineste azi 36 de ani. Cele mai frumoase poze alaturi de mama lui, Printesa Diana

Printul Harry, duce de Sussex, implineste marti 36 de ani. Acesta avea aproape 13 ani cand mama sa, Printesa Diana, s-a stins din viata, iar acest nefericit eveniment l-a marcat profund si i-a schimbat destinul.

Carmen Negoita, despre blogging, social media si afacerile pe care le are: Am doua bussines-uri impreuna cu mama si sora mea

S-a lansat in aceasta bransa tarziu, ar spune unii. Nu mai avea 20 de ani - dar avea, in schimb, look-ul, aplombul si energia pentru o noua etapa in viata sa - dupa divortul de omul de afaceri Ionut Negoita, impreuna cu care are doi copii: pe Ingrid si pe Harry.

Alexandra Macesanu ar fi implinit azi 17 ani. in ce stadiu se afla dosarul lui Gheorghe Dinca

In data de 24 iulie 2020 s-a implinit un an de la disparitia Alexandrei Macesanu, adolescenta in varsta de 15 ani din Caracal, care a reusit sa sune la 112 pentru a cere ajutor, insa nu a fost gasita.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )