Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai sexy rochii de la Premiile Emmy

ADPM ADPM,
Cele mai sexy rochii de la Premiile Emmy

An de an, Premiile Emmy reprezentau nu doar o importanta gala de premiere pentru industria televiziunii, ci si o ocazie pentru staruri de a afisa tinute spectaculoase pe red carpet. Iata cele mai sexy rochii de la Premiile Emmy. continuă pe ADPM

Cele mai memorabile aparitii de la Premiile EMMY

Se apropie editia din acest an a Galei Premiilor Emmy, ocazie sa privim in urma si sa facem o selectie a celor mai memorabile aparitii ale vedetelor pe covorul rosu al prestigioasei ceremonii.

Cum s-au imbracat vedetele la Premiile Emmy 2020 fara a mai sosi pe Red Carpet

Premiile Emmy s-au mutat anul acesta in lumea virtuala, la fel cum s-a intamplat cu majoritatea evenimentelor importante in contextul pandemiei. Iata cum s-au imbracat vedetele la Premiile Emmy 2020 fara a mai sosi pe red carpet! .

Actritele din Friends s-au reunit la Premiile Emmy 2020

Gala digitala de decernare a Premiilor Emmy 2020 a adus o multime de surprize, printre care si o reuniune neasteptata a actritelor din Friends. Este vorba despre Jennifer Aniston, Courteney Cox si Lisa Kudrow.

Machiajele de la Premiile Emmy 2020

Dincolo de aparitiile vestimentare, vedetele au afisat look-uri impecabile si din punct de vedere al machiajului la Emmy 2020. Iata pentru ce stiluri de make up au optat in prima editie digitala a importantei ceremonii.

Topul judetelor cu cele mai multe cazuri de infectii cu COVID-19 si cazurile totale pe categorii de varsta

Capitala, Brasov, Dolj, Iasi si Timis sunt judetele in care au fost depistate cele mai multe cazuri noi de Covid-19, la polul opus situandu-se Botosani cu doar un caz nou) Hunedoara 3 noi cazuri depistate) si Teleorman 5 persoane nou infectate. Ca numar total de cazuri, Capitala e urmata de Suceava, Brasov si Arges. Vezi in text situatia, judet cu judet dar si un grafic cu numarul cazurilor totale pe categorii de varsta.

Topul judetelor cu cele mai bogate firme

Bucurestiul, Ilfovul si Timisul se afla in topul celor mai puternice judete din Romania in functie de cifra de afaceri din 2019 a companiilor inregistrate, iar in clasamentul judetelor cu cele mai slabe rezultate de business se regasesc Mehedinti, Caras Severin si Vaslui, potrivit analizei unei firme de consultanta.

Cele mai folosite cuvinte din limba romana. Pariu ca nu stii care sunt?

Indiferent de vocabularul sau, exista cuvinte pe care orice roman le foloseste. De mentionat este ca cele mai utilizate cuvinte din limba romana sunt prepozitiile pe, de sau la, conjunctiile coordonatoare ca si, sau, ori verbele auxiliare a avea si a fi. Asta spun specialistii. Cele mai folosite cuvinte din limba romana De altfel, nu .

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, in continuare in Bucuresti Situatia in judete

Cele mai multe cazuri de COVID-19 au fost raportate in continuare in Capitala, in ultimele 24 de ore. Iasi si Cluj se mentin intre judetele cu cele mai multe noi imbolnaviri.

Cele mai bune fotografii de nunta din lume

Va prezentam astazi 20 dintre cele mai frumoase fotografii de nunta, imagini surprinse de fotografi celebri care le-au fost alaturi in cea mai fericita zi din viata pana si marilor vedete de la Hollywood! .

Cele mai importante 10 proiecte promise si neincepute sau incepute si abandonate din Baia Mare

Mircea Cirt, candidatul PNL la Primaria Baia Mare, afirma ca orasul nu mai poate sa ramana la stadiul de oras al proiectelor promise si nerealizate. El trece in revista cele mai importante 10 proiecte promise si neincepute sau incepute si abandonate de administratia locala.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2233 seconds )