Libnet.ro
UNICEF

11:30

Channing Tatum a implinit 40 de ani. Cele mai sexy fotografii cu actorul de pana acum!

ADPM ADPM,
Channing Tatum a implinit 40 de ani. Cele mai sexy fotografii cu actorul de pana acum!

Channing Tatum a implinit zilele trecute 40 de ani, ocazie cu care fosta sa iubita, Jessie J, i-a transmis public un mesaj extrem de frumos. Iata aici cateva dintre cele mai sexy fotografii cu celebrul actor! . continuă pe ADPM

Cele mai tari aplicatii de videoconferinte ca sa scapi de Zoom sau Skype

Zoom si Skype sunt printre cele mai populare aplicatii pentru videoconferinte, insa mai exista si alte optiuni extrem de utile de care te poti bucura. in perioada asta, dar nu numai, ai.

Cele mai frumoase muzee auto care se pot vizita virtual

Pe timpul pandemiei de coronavirus, au fost deschise publicului larg celse mai frumoase muzee auto care se pot vizita virtual. Puteti vedea AICI cele mai frumoase muzee auto, care sunt la un click.

Avertismentul privind depopularea accelerata a Romaniei. Cati locuitori vor fi in 2100 si care vor fi cele mai afectate zone

Depopularea Romaniei va continua in ritm accelerat in acest secol. Potrivit estimarilor ONU, tara noastra va avea in 2100 doar 11,9 milioane de locuitori. Cele mai afectate zone sunt si vor fi, in continuare, cele de munte. Lumea pleaca la orase sau, mai grav, la munca in strainatate.

COVID-19 |Un stat din America de Sud introduce una dintre cele mai dure restrictii privind zborurile

Argentina a interzis toate zborurile comerciale, interne si internationale, pana la 1 septembrie din cauza pandemiei de coronavirus, acesta fiind una dintre cele mai dure masuri luate pana acum de vreun stat.

Cele mai folosite extensii in Google Chrome: ce le face atat de speciale

Chiar daca s-a confruntat cu probleme in ceea ce priveste credibilitatea, Google ramane una dintre cele mai apreciate platforme de cautare la nivel global, prin al sau Chrome. Are multe extensii care le usureaza munca utilizatorilor si creeaza o experienta online placuta, potrivitzdnet. com.

Ekaterina, cel mai sexy arbitru din Rusia

Cele mai bune solutii pentru a preveni intarzierea la plata facturilor

Facturile reprezinta o constanta a vietii noastre. Luna de luna trebuie sa le achitam. Ce se intampl.

Umilinta incasata de una dintre cele mai puternice armate ale lumii antice. Cum a fost anihilata de razboinicii geti

O armata uriasa a generalului macedonean Zopyrion, unul dintre oamenii lui Alexandru Macedon, a fost distrusa si macelarita acum mai bine de 2000 de ani de triburile getilor. Se spune ca in jur de 30. 000 de soldati macedoneni au pierit, omorati de razboinicii nord-dunareni.

Tiberiu Soare: Artistii vremurilor de criza se pot constitui, de cele mai multe ori involuntar, intr-un exemplu de pastratori ai sperantei

Tiberiu Soare este dirijor al Operei Nationale Bucuresti. De-a lungul carierei sale de peste 20 de ani, in afara colaborarii constante cu orchestrele din Romania, a dirijat orchestre ca Royal Philharmonic, London Philharmonic si Radio Praga.

A murit una dintre cele mai apreciate jurnaliste, care a lucrat inclusiv la Parlamentul European

Duminica 26 aprilie a fost inmormantata la Pitesti Miruna Matei, unul dintre cei mai apreciati jurnalisti din Arges, cu o experienta in mass-media si comunicare de peste 26 de ani. Miruna s-a stins din viata joi 23 aprilie in urma unei boli necrutatoare.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )