Libnet.ro
UNICEF

23:16

Cine este Andreea Sasu, nominalizata de presa internationala printre cele mai frumoase sotii de fotbalisti

B1 B1,
Cine este Andreea Sasu, nominalizata de presa internationala printre cele mai frumoase sotii de fotbalisti

Andreea Sasu, in varsta de 30 de ani a fost recent inclusa in topul celor mai frumoase sotii de fotbalisi. Sexy romanca a cucerit Italia in urma cu mai muti ani, cand a plecat sa faca modeling. Andreea. continuă pe B1

DigiSport: Cine este romanca misterioasa despre care presa din strainatate scrie ca este in topul celor mai frumoase sotii de fotbalisti

Andreea Sasu 30 de ani), originara din Pascani, este un fotomodel roman care a lucrat si a trait multi ani in orasul Milano, iar presa locala a nominalizat-o recent in topul celor mai frumoase sotii de fotbalisti.

infrangerea Gabrielei Firea, felicitata de presa internationala. Ce spun jurnalistii straini despre noul primar

Alegerile locale din Romania au fost atent urmarite atat de presa din Romania, cat si de cea internationala. Victoria lui Nicusor Dan pare sa fi avut atractie la jurnalistii straini, dat fiind faptul ca pune capat unei conduceri de lunga durata a PSD-ului. Cum este privit din exterior rezultatul alegerilor locale Eliminarea Gabrielei Firea a .

Ce scrie presa internationala despre alegerile locale din Romania: Liberalii sunt disperati ...

Presa internationala apreciaza ca rezultatul scrutinului local de duminica va influenta intentiile de vot in perspectiva alegerilor parlamentare din decembrie.

Cine este Ciprian Ciucu, candidatul la Primaria Sectorului 6 din partea PNL-USR-PLUS. Ce vrea

Suntem in plin scrutin al Alegerilor Locale. Romanii, inca de dimineata au iesit la vot. in Capitala majoritatea candidatilor au votat deja in sectiile de votare unde sunt arondati. Printre acestia este si Ciprian Ciucu. Politicianul candideaza pe listele PNL-USR-PLUS la Primaria sectorului 6 al Capitalei. Cine este Ciprian Ciucu, candidatul la Primaria Sectorului 6 .

Realegerea primarului mort de la Deveselu a ajuns in presa internationala

Povestea primarului de la Deveselu, decedat, dar ramas pe listele electorale, si desemnat castigator in urma numararii voturilor, a ajuns in presa internationala.

Cine este, de fapt, noul primar din Fierbinti. Demis pentru ca era condamnat, s-a intors la Primarie

Orasul Fierbinti a devenit cunoscut dupa ce a inceput, la PRO TV, sitcom-ul Las Fierbinti. Numai ca, in urma cu patru ani localitatea a ramas fara primar, in urma unei decizii judecatoresti. Cine este, de fapt, noul primar din Fierbinti in urma cu patru ani, primarul de la acea vreme din localitatea Fierbinti, era demis .

Andra si Mihaela Radulescu, schimb de replici in public: Stiti mai bine decat mine cine este aceasta femeie!

Fanii Mihaelei Radulescu au fost uimiti de replicile dintre aceasta si Andra Maruta. Cum se inteleg cele doua persoane publice de la noi si pentru ce i-a multumit juratul de la Vocea Romaniei moderatoarei de la Ferma? Andra si Mihaela Radulescu, schimb de replici pe Instagram Andra Maruta s-a fotografia si filmat purtand o palarie .

Cine este Lucreatia Gutila, mama Danei Budeanu. Femeia pare sa nu impartaseasca ideile fiicei ei

Cunoscuta creatoare de moda Dana Budeanu este fiica lui Adrian Gutila si a Lucretiei Gutila. Vedeta este cunoscuta in mediul online pentru sfaturile vestimenatre pe care le ofera, aceata ocupandu-se, mai nou,.

Rezultate alegeri locale 2020 Cine este candidatul PNL care a reusit sa il invinga pe baronul PSD Vrancea Marian Oprisan

Baronul PSD Marian Oprisan pierde functia de presedinte al Consiliului Judetean Vrancea dupa 20 de ani. Cel care a reusit sa il invinga la alegerile locale de duminica este senatorul liberal Catalin Toma, in varsta de 43 de ani.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )