Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cum arata acum gradinarul din serialul Neveste Disperate

ADPM ADPM,
Cum arata acum gradinarul din serialul Neveste Disperate

Cu siguranta va aduceti aminte de gradinarul sexy din serialul Neveste Disperate. Este vorba despre actorul Jesse Metcalfe. Aflati cum arata si ce face in prezent! . continuă pe ADPM

Cum arata acum gradinarul din serialul Neveste Disperate. Scandal cu fosta logodnica

Cum arata acum Jesse Metcalfe? Gradinarul extrem de atragator din serialul Neveste Disperate este intr-un scandal imens cu fosta logodnica. Cu cine a inlocuit-o? Gradinarul din Neveste Disperate, scandal cu fosta logodnica Jesse Metcalfe a atras privirile tuturor inca de la prima aparitie in serialul Neveste Disperate. Acesta are 41 de ani si s-a iubit .

Fanii vedetei au ramas fara cuvinte! Cum arata acum, inainte sa devina mama pentru prima oara

Gigi Hadid a reusit sa isi uimeasca fanii cu ultima ei aparitie. Astfel, vedeta a fost de nerecunoscut, cel putin asa au sustinut acestia. Gigi Hadid este insa nerabdatoare sa aduca pe lume pe primul ei copil. Cum arata acum Gigi Hadid Vedeta si Zayn Malik vor deveni pentru prima data parinti, anul acesta.

Anca Turcasiu, de nerecunoscut dupa divort. Cum arata acum artista

In urma cu o luna, Anca Turcasiu si-a uimit fanii cu anuntul divortului de Cristian Georgescu. Cei doi s-au despartit dupa 22 de ani de casnicie. De curand, poate pentru a uita de suferinta separarii, indragita artista si-a schimbat infatisarea. Iata cum arata acum! Anca Turcasiu, schimbari dupa divort in luna iulie, Anca Turcasiu anunta .

Minodora, in costum de baie dupa ce a slabit peste 30 de kilograme. Cum arata acum

Dupa ani intregi in care s-a chinuit cu prea multe kilograme in plus si diete care nu au avut efectul scontat, Minodora a reusit sa slabeasca peste 30 de kilograme. Cantareata e tare mandra de felul in care arata acum si s-a pozat in costum de baie. Cu aproape 40 de kilograme in minus, are .

Cum arata acum Anamaria Georgescu, la 19 ani dupa ce a lansat piesa Ochii Tai

Va maai amintiti de Anamaria Georgescu? Ea a devenit cunoscuta in anul 2001, cand avea numai 14 ani si obtinea trofeul Festivalului de la Mamaia, cu piesa Ochii tai, care era o balada care a cucerit imediat publicul. in prezent, Anamaria Georgescu este o femeie in toata firea. Cum arata acum Anamaria Georgescu Anamaria Georgescu .

Cum arata acum Casnica de la Masterchef. Ce s-a ales de Nicoleta Matea

Casnica Ana de la Masterchef, Ana Nicoleta Matea, a facut un anunt interesant pentru barbatii care tanjesc de ani buni sa ii atraga atentia si sa o convinga ca s-ar potrivi de minune. Casnica de la Masterchef s-a despartit de iubit Celebra pentru calitatile sale fizice, casnica Ana de la Masterchef a anuntat ca este .

Nasa lui Brigitte Sfat a uimit pe toata lumea. Cum arata acum, dupa ce a slabit enorm

Nasa lui Brigitte Sfat si a lui Florin Pastrama a uimit pe toata lumea dupa ce a slabit foarte multe kilograme. Brigitte a postat pe pagina de socializare o fotografie cu ea, cu Florin Pastrama si nasa lor, Lizeta Haralambie. O fana de-a celor doi le-a jignit grav pe cele doua femei. Nasa lui Brigitte .

Sotia lui Lucian Viziru, look total schimbat. Cum arata acum: este aproape de nerecunoscut

Dupa o poveste de dragoste, demna de filmele hollywoodiene, Lucian Viziru s-a casatorit in 2010 cu marea lui dragoste, Ema. Cei doi in 2014 au decis sa paraseasca Romania si sa se stabileasca in Germania, unde locuiesc si astazi. Ema Viziru, look total schimbat Imediat dupa nunta de vis, Ema i-a daruit un baietel, Adrian.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2866 seconds )