Libnet.ro
UNICEF

01:05

El este cel mai sexy barbat in viata in 2019

ADPM ADPM,
El este cel mai sexy barbat in viata in 2019

Revista People a desemnat topul celor mai sexy barbati din lume in anul 2019, iar in fruntea clasamentului se afla nimeni altul decat celebrul artist John Legend. continuă pe ADPM

Bomba in showbiz: El a fost desemnat CEL MAI SEXY barbat din lume!

Revista People a desemnat cine este Cel mai sexy barbat in viata pe 2019, iar decizia a fost imediat intens comentata de doamnele dar si domnii din intreaga lume.

John Legend, desemnat cel mai sexy barbat in viata. Reactia lui Chrissy Teigen, sotia artistului

Cantaretul si actorul John Legend, in varsta de 40 de ani, a fost desemnat de revista People Cel mai sexy barbat in viata, pe anul 2019. La aflarea vestii, sotia lui, modelul Chrissy Teigen 33 de ani), a reactionat in mediul online.

eMAG Black Friday - Ce reduceri promite compania si care este cel mai scump produs

EMAG organizeaza Black Friday pe 15 noiembrie si promite ca va avea in oferta 3,5 milioane de produse, cu reducei medii de 34-35%. Compania va avea in oferta si un de 263. 000 de euro, insa produsele de volum vor fi smartphone-urile 120. 000 de bucati) si televizoarele 70. eMAG promite ca 99% dintre produse vor ajunge la clienti pana la 28 noiembrie. De data asta eMAG va vinde si vouchere de cafea la Starbucks. eMAG vinde cel mai mult de Black Friday dintre companiile romanesti, dar produsele cele mai interesante se epuizeaza in 2-3 minute.

S-a ales! Revista People l-a desemnat pe John Legend cel mai sexy barbat in viata

John Legend in varsta de 40 de ani a fost desemnat de revista People ca fiindcel mai sexy barbat in viata.

Alegeri prezidentiale 2019 - Tariceanu,: Sunt foarte bucuros. Este cel mai mare rezultat pe care l-a obtinut un independent la prezidentiale

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, spune ca rezultatul obtinut de Mircea Diaconu la alegerile prezidentiale, candidat sustinut de formatiunea sa, este cel mai bun inregistrat de un independent intr-o cursa pentru Presedintia Romaniei si crede ca acest lucru a fost datorat mesajului pe care Diaconu l-a avut, incercand sa explice alegatorilor cum se citeste Constitutia in cheia unui adevarat presedinte.

Viorica Dancila: Cel mai important este ca am reusit sa intram in turul doi

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Viorica Dancila, a declarat, marti seara, ca accederea sa in turul al doilea al alegerilor pentru functia de presedinte al Romaniei este cel mai important lucru pe.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Victor Ponta, mesaj dupa vot: De cate ori s-a votat raul cel mai mic a iesit raul cel mai mare

Fostul premier si lider PRO Romania Victor Ponta a marturisit ca a votat pentru un candidat si nu pentru raul cel mai mic. Nu am votat contra.

Cel mai varstnic votant din Bihor a implinit 108 ani. Pe listele de alegatori din judet sunt 35 de persoane care au peste 100 ani

Cel mai varstnic alegator care a votat in Bihor are 108 ani si este un barbat din mediul rural. Potrivit datelor Biroului Electoral Judetean, in total, pe listele de alegatori se gasesc 35 de persoane care au peste 100 ani.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Victor Ponta, dupa iesirea de la urne: De cate ori in Romania s-a votat raul cel mai mic a iesit raul cel mai mare, asa ca acum am votat un candidat bun

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a declarat, duminica, dupa iesirea de la urne, ca a votat un candidat bun, si nu raul cel mai mic. Sa fiu sincer, mi-e mai simplu acum decat in alte dati.

Alegeri prezidentiale 2019. Viorica Dancila, cel mai mare scor al sau, peste 47%, in Teleorman, judetul din care provine Unde au obtinut cele mai mari procente Iohannis, Dancila si Barna

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a obtinut cel mai mare scor al sau, peste 47%, in Teleorman, judetul din care provine, procente de peste 40% luand si in Olt si Giurgiu. Klaus Iohannis a castigat alegerile in 32 de judete, Viorica Dancila - in 10, iar Dan Barna are cel mai bun scor al lui in Bucuresti, in diaspora si in 5 judete, arata rezultatele provizorii publicate de Autoritatea Electorala Permanenta AEP) dupa centralizarea voturilor din toate sectiile.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )