Libnet.ro
UNICEF

22:01

HOPA! A ramas.... NESATISFACUTA! Mihaela Radulescu a dezvaluit la ce varsta si cu cine A FACUT AMOR PRIMA DATA (GALERIE FOTO INCENDIARA)

B1 B1,
HOPA! A ramas.... NESATISFACUTA! Mihaela Radulescu a dezvaluit la ce varsta si cu cine A FACUT AMOR PRIMA DATA (GALERIE FOTO INCENDIARA)

Mihaela Radulescu este, fara indoiala, una din cele mai sexy aparitii din showbizul romanesc. VEZI AICI GALERIA FOTO Focoasa prezentatoare TV a facut, recent, o dezvaluire incendiara. Ea a povestit. continuă pe B1

Mihaela Radulescu a dat lovitura! Pe ce contract impresionant a pus mana. Ce urmeaza sa faca la PRO TV

Mihaela Radulescu este in continuare o vedeta atractiva pentru postul de televiziune Pro TV, care i-a oferit un contract impresionant pentru a aparea in mai multe emisiuni care s-au filmat in aceasta toamna. Mihaela a filmat pentru Ferma Un nou inceput, MasterChef, La Maruta si Vorbeste Lumea si a obtinut o suma impresionanta de .

Ce facea si cum arata Mihaela Radulescu in urma cu 14 de ani. Este de nerecunoscut

Mihaela Radulescu a devenit cunoscuta, in amintirea multora, dupa ce a aparut la bratul lui Stefan Banica Jr. Cu toate astea, ea are experienta in mai multe domenii. Iata cateva imagini de colectie din urma cu 30 de ani! Unde s-a facut, de fapt, cunoscuta si apreciata? Ce facea Mihaela Radulescu in urma cu 14 .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )