Libnet.ro
UNICEF

05:30

Rock Hudson a avut mai multe relatii cu barbati, dar o singura dragoste. Pe cine a iubit actorul: Era un urias bland

Adevărul Adevărul,
Rock Hudson a avut mai multe relatii cu barbati, dar o singura dragoste. Pe cine a iubit actorul: Era un urias bland

A fost numit cel mai sexy actor din istoria filmului. Povestea lui de viata, presarata cu numeroase aventuri gay, este induiosatoare. Hudson a fost prima vedeta de la Hollywood care a murit de SIDA. inainte de a primi acest verdict, actorul ducea o viata dubla, pretindea ca este heterosexual, dar se intalnea cu barbati. continuă pe Adevărul

Purtarea mastii a devenit obligatorie in mai multe judete Rafila: Care este singura conditie pentru a nu purta masca in spatii deschise

Purtarea mastii si in spatiile deschise, in zonele aglomerate, a devenit obligatorie, incepand de joi, in mai multe judete din Romania unde in ultimele saptamani a avut loc o explozie a numarului de cazuri de COVID-19. Masura incepe sa fie luata de tot mai multe judete, in contextul in care de peste o saptamana se inregistreaza zilnic peste 1. 000 de noi cazuri de coronavirus, iar Guvernul le-a dat mana libera administratiilor locale sa stabileasca o astfel de regula.

Incendiu puternic la 2 Mai. Mai multe rulote, cuprinse de flacari

Un incendiu puternic a izbucnit marti dupa-amiaza in localitatea 2 Mai, iar flacarile au cuprins mai multe rulote, mai multe echipaje de pompieri intervenind pentru stingerea focului. Conform primelor informatii, nu exista persoane ranite.

COVID-19. TOP 5 judete cu cele mai multe infectari confirmate in ultimele 24 de ore

Romania a trecut de 50. 000 de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Vineri, 31 iulie, Grupul de Comunicare strategica a raportat 1. 295 de noi cazuri de COVID-19. Cele mai multe sunt din Bucuresti, lider autoritar.

Ariana Grande, Lady Gaga, Billie Eilish si The Weeknd, cele mai multe nominalizari la MTV Video Music Awards

Ariana Grande, Lady Gaga, Billie Eilish si The Weeknd au primit cele mai multe nominalizari pentru editia de anul acesta a MTV Video Music Awards.

Alerta meteo ANM. Vine prapadul: cod portocaliu de vijelii in mai multe judete din Romania

Dupa ce luna iunie a fost cuprinsa de ploi si viituri care au facut prapad in vestul si nordul tarii, ANM anunta reintoarcerea potopului. Vremea rea pune din nou stapanire pe Romania in zilele urmatoare. Alerta meteo ANM: cod portocaliu de vijelii in mai multe judete din Romania Meteorologii au emis un cod portocaliu de .

Involutie: pe 29 iulie avem de patru ori mai multe cazuri active de coronavirus decat se inregistrau in data de 8 iunie

Romania a inregistrat, miercuri, cel mai mare numar de pacienti COVID-19 internati la terapie intensiva aproape jumatate din capacitatea totala de paturi dotate cu ventilator, iar in tara sunt de patru ori mai multe cazuri active fata de 8 iunie, data cu cei mai putini pacienti infectati cu noul coronavirus dupa relaxare.

Guvernul analizeaza mai multe scenarii pentru deschiderea scolilor. Ludovic Orban: Cred ca presiunea pentru a furniza informatii este mai degraba rezultatul demagogiei PSD

Guvernul Orban analizeaza trei, patru scenarii pentru deschiderea scolilor, iar decizia finala va tine cont de o evaluare bazata pe mai multe elemente, dar totul depinde de evolutia epidemiei de coronavirus din.

Mai multe state americane sunt ingrijorate de colete misterioase provenind din China

Mai multe state americane avertizeaza asupra unor colete provenind din China si care contin seminte necunoscute, considerate a fi specii de plante invazive.

Trafic restrictionat in Capitala! Mai multe strazi din Bucuresti vor fi inchise miercuri

Circulatia rutiera va fi restrictionata, miercuri, pe mai multe strazi din Bucuresti, pentru ca in Piata Tricolorului din fata Palatului Cercului Militar National, de pe Calea Victoriei va avea loc o parada militara, organizata cu ocazia Zilei Imnului National.

Gabriela Firea da vina pe Cet Sud pentru lipsa apei calde din mai multe sectoare din Capitala

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, ca lipsa apei calde din mai multe sectoare ale Bucurestiului este din cauza CET Sud, care se afla in administrarea Guvernului, precum si din cauza administratiilor anterioare care nu au investit in infrastructura energetica, scrie Digi24.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )