Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cabral, detalii din culise. Acesta a facut mai multe dezvaluiri despre fiica sa: Gestionez prin lipsa. Cand ea va fi mare, va decide daca va dori sa... (FOTO VIDEO)

B1 B1,
 Cabral, detalii din culise. Acesta a facut mai multe dezvaluiri despre fiica sa: Gestionez prin lipsa. Cand ea va fi mare, va decide daca va dori sa... (FOTO VIDEO)

Namiko este fiica lui Cabral si a Andreei Ibacka. in cadrul unui interviu, prezentatorul TV a vorbit despre fetita lui si despre ce ii place acesteia sa faca. Se pare ca acest sezon ploios a fost pe placul. continuă pe B1

Rafuiala sangeroasa intre bande rivale din Dolj. Barbat ucis, mai multe persoane ranite

Un barbat a murit in urma unei rafuieli intre bande rivale in judetul Dolj. Incidentul s-a petrecut noaptea trecuta in comuna Unirea. in timpul scandalului, doua masini au fost avariate si mai multe persoane au fost duse la spital pentru a primi ingrijiri medicale.

Avertismentul lui Fauci: Din ce in ce mai multe complicatii in randul persoanelor tinere afectate de coronavirus

Dr. Anthony Fauci, directorul Institutului National de Alergii si Boli Infectioase din Statele Unite, a declarat ca medicii si expertii in boli infectioase asista la din ce in ce mai multe complicatii COVID-19 in randul persoanelor tinere, relateaza CNBC.

Procesoarele AMD EPYC echipeaza din ce in ce mai multe supercomputere

AMD a anuntat mai multe reusite pe segmentul de high performance computing HPC) pentru procesoarele AMD EPYC, incluzand vestea ca atat cel mai rapid supercomputer din lume, cat si patru din primele 50 cele mai performante sisteme de calcul din lume sunt de acum dotate cu solutii de procesare AMD.

FOTO Copaci cazuti peste masini, strazi, subsoluri de bloc si institutii inundate dupa furtuna din Focsani. Pompierii au trimis mai multe echipe pe teren

In municipiul Focsani, furtuna de luni dupa-amiaza a provocat daune. Pompierii au intervenmit cu mai multe echipaje pentru inlaturarea copacilor rupti a a apei din subsoluri.

Dezastru in mai multe judete din tara din cauza ploilor torentiale. Drumuri distruse, case ramase fara curent electric

A fost potop in mai multe zone din tara. La Vaslui au cazut 100 de lmp in cateva ore, un record absolut din ultimii ani. Ploile torentiale au facut prapad si au lasat dezastru in urma lor.

Bomba! Cine este de fapt Maria, pensionara de pe panourile LGBTQ care au impanzit mai multe orase

Mai multe orase din Romania au fost, recent, invadate pur si simplu de panouri publicitare ce contin fotografia unei femei in varsta intitulata fictiv Maria. Despre respectiva femeie, care zambeste simpatic de pe panou, sespune ca este bisexuala. Cu toate acestea, realitatea este cu totul alta.

Tataru: Suntem intr-un context in care nu avem un virus stabil. Sunt mai multe tulpini in circulatie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat joi ca sunt mai multe tulpini ale noului coronavirus in circulatie. Orice virus in evolutia lui sufera mutatii, la fel cum sufera si modificari de patologie. Suntem intr-un context in care nu avem un virus stabil. Sunt mai multe tulpini in circulatie, a spus ministrul.

VIDEO Femeie salvata in ultimul moment de furia apelor.Viituri in mai multe sate din Alba in urma ploilor puternice

Potopul care s-a abatut marti seara asupra zonei de est a judetului Alba a provocat inundatii puternice in mai multe localitati de pe raza comunelor Sona, Jidvei, Sancel si Farau. O femeie a fost salvata in ultimul moment de catre doi vecini.

Potop, in mai multe zone din tara. Masini acoperite de ape si case fara acces, pe o strada din Alba (Foto)

Sunt inundatii mari si la Aiud, in judetul Alba, marti dimineata, unde masinile de pe mai multe strazi au fost acoperite de ape. Sunt inundatii in mai multe judete din tara de luni, in unele zone fiind inregistrate precipitatii-record.

Botasani: O masina in care se aflau mai multe persoane, surprinsa de viitura pe DN 29 A; traficul in zona este blocat VIDEO

O masina in care se aflau mai multe persoane a fost surprinsa de viitura, luni seara, pe DN 29 A, in judetul Botosani. Pompierii intervin pentru salvarea persoanelor. Drumul este complet blocat in zona localitatii Rediu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )