Libnet.ro
UNICEF

19:46

Decizie radicala pentru Gigi Becali: Acum vreau doar liniste

B1 B1,
Decizie radicala pentru Gigi Becali: Acum vreau doar liniste

Gigi Becali 62 de ani) s-a hotarat. Nu va mai investi foarte multi bani in fotbal. Latifundiarul din Pipera se indreapta spre cel de-al cincilea sezon fara titlu, iar masurile de austeritate au inceput din. continuă pe B1

Doi dintr-o lovitura! Gigi Becali, gata sa transfere la FCSB doua vedete din Liga 1

Gigi Becali pregateste intariri pentru sezonul viitor, la FCSB. Doi dintre cei mai ravniti fotbalisti din Liga 1 ar putea ajunge la echipa care nu a mai castigat titlul de 5 ani. Un atacant si un.

Digisport: Nepoata lui Gigi Becali nu va avea niciodata probleme cu banii. Cadoul de milioane de euro primit de la omul de afaceri

Gigi Becali 61 de ani) a devenit bunic a devenit bunic saptamana trecuta, chiar inainte de partida CFR Cluj - FCSB, castigata cu 1-0 de clujeni. Fiica sa cea mare, Teodora Becali, a nascut o fetita, care nu va avea probleme financiare niciodata.

Mesaj transant transmis de Gigi Becali echipei inaintea meciului cu Dinamo

Gigi Becali a tinut sa le transmita jucatorilor sai un mesaj categoric inaintea partidei cu Dinamo din semifinalele Cupei Romaniei.

Gigi Becali i-a raspuns lui Helmuth Duckadam, dupa dezvaluirile din curtea FCSB: A vazut 16 tari ca angajat al meu!

Plecarea lui Heltmuth Duckadam de la FCSB a nascut un mare scandal. Eroul de la Sevilla a povestit despre nemultumurile din perioada in care a lucrat cu Gigi Becali, insa replica omului de afaceri nu a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )