Libnet.ro
UNICEF

14:15

DEZMAT TOTAL la Insula iubirii: Din pacate, chiar prezentatorul Radu Valcan a fost implicat... Ce decizie a luat Antena 1...

B1 B1,
DEZMAT TOTAL la Insula iubirii: Din pacate, chiar prezentatorul Radu Valcan a fost implicat... Ce decizie a luat Antena 1...

Al noualea episod din Insula iubirii a venit cu scene si marturisiri socante. A MURIT SHAKIRA! E TRAGEDIA ZILEI! IMAGINI CUTREMURATOARE FAC iNCONJURUL LUMII Totul au fost declansat de Costas, unul dintre. continuă pe B1

Premiera la Insula Iubirii. O concurenta s-a logodit cu cel care i-a fost ispita in cadrul emisiunii

O fosta concurenta de la Insula Iubirii s-a logodit chiar cu cel care i-a fost ispita in cadrul emisiunii. Cei doi par sa aibe o relatie foarte fericita, dar si fostul barbat al concurentei s-a cuplat cu ispita. O adevarata telenovela cu urmari oarecum evidente. Insula Iubirii este o emisiune unde esti tentat sa crezi .

INSULA IUBIRII. Situatie fara precedent in showul TV. Un nou capitol in viata unei concurente

Cel mai nou episod din Insula Iubirii, difuzat in aceasta seara, de la 20:00, la Antena 1 scoate in evidenta rivalitatea dintre Denisa si Geanina. Daca initial le-au unit trairile pentru b?.

Au facut BUNGA, BUNGA la INSULA IUBIRII, dar Antena 1 A CENZURAT imaginile: Acum au aparut pe internet si intreaga Romanie s-a isterizat!

Scene incendiare la Insula iubirii! Alexandra si Aurel s-au reunit in celebrul show, iar concurentul nu s-a putut abtine sa nu pice in ispita, asa cum se asteptau si ceilalti.

Teroare la emisiunea Insula iubirii: E vorba de amantaoficiala a celebrului cuplu!

Relatia dintre sexoasa bruneta de la Insula Iubirii si temutul interlop Ciprian Pian scartaie serios, relateaza Cancan.

Insula Iubirii. Rivalitatea dintre doua concurente pentru cucerirea ispitei ia o noua intorsatura

Cel mai nou episod din Insula Iubirii, difuzat in aceasta seara, de la 20:00, la Antena 1 scoate in evidenta rivalitatea dintre Denisa si Geanina. Daca initial le-au unit trairile pentru barbatii cu care au.

SOC in ROMANIA! HORIA MOCULESCU a cedat! Din pacate, e ADEVARAT!

Horia Moculescu este unul dintre cei mai celebri compozitori din Romania! Din pacate, anul trecut s-a confruntat cu cateva probleme medicale. Chiar el a vorbit despre momentele grele prin care a trecut. Este vorba.

ROMANIA, iN DOLIU! Inima I-A CEDAT si A MURIT! A facut INFARCT! Din pacate, este vorba chiar despre MIHAI

Este doliu in lumea politica din Oradea. Fostul primar, Mihai Sturza, a murit la varsta de 69 de ani. Acesta a facut infarct, care i-a adus moartea. Era cunoscut faptul ca politicianul avea probleme de.

Anuntul soc facut de Pavel Bartos: Din pacate acum totul se confirma...

E spontan,haios si una dintre cele mai carismatice figuri din peisajul TV romanesc. Paves Bartos pare sa fie mereu o sursa de buna dispozitie pentru toti cei din jurul sau, dar viata nu a fost atat de.

ştiri din Monden

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )