Libnet.ro
UNICEF

17:30

Jennifer Lopez si Shakira canta la Super Bowl 2020!

ADPM ADPM,
Jennifer Lopez si Shakira canta la Super Bowl 2020!

Finala Super Bowl 2020 va avea loc pe 2 Februarie pe stadionul Hard Rock din Miami, iar atmosfera la pauza va fi intretinuta de Jennifer Lopez si Shakira. Finala Super Bowl este cel mai urmarit eveniment sportiv al Planetei, in fiecare an peste 100 de milioane de americani urmarind evenimentul sportiv din fata televizoarelor. continuă pe ADPM

Jennifer Lopez si Shakira vor canta la Super Bowl 2020

Cantaretele Jennifer Lopez 50 de ani) si Shakira 42 de ani) vor urca pe scena in pauza finalei Super Bowl de anul viitor.

Povestea rochiei Versace purtata de Jennifer Lopez la Grammy

Pentru a marca aniversarea a 20 de ani de la momentul in care a facut furori in celebra rochie verde semnata Versace pe covorul rosu al Premiilor Grammy, Jennifer Lopez a defilat pe podiumul Milano Fashion Week intr-o replica a acestei creatii iconice. Dar iata povestea din spatele rochiei purtate de vedeta in anul 2000! .

VIDEO Jennifer Lopez, laudata de critici pentru rolul din Hustlers: E in cursa pentru o nominalizare la Oscar

Actrita si cantareata Jennifer Lopez 50 de ani) este apreciata de critici pentru interpretarea sa din filmul Hustlers, unde interpreteaza o dansatoare la bara. Pe de alta parte, femeia de la care a fost inspirata povestea personajului da in judecata echipa de productie.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )