Libnet.ro
UNICEF

10:31

A MURIT SHAKIRA! Stirea SOC a zilei! Din pacate, informatia este ADEVARATA! Suntem DEVASTATI

B1 B1,
A MURIT SHAKIRA! Stirea SOC a zilei! Din pacate, informatia este ADEVARATA! Suntem DEVASTATI

O tanara pe nume Shakira Pellow a murit dupace a luat trei pastile de ecstasy. OANA LIS iN DOLIU! MOARTEA A LOVIT CAND NIMENI NU SE ASTEPTA! ULTIMELE IMAGINI CU VIOREL LIS GALERIE FOTO) Ea. continuă pe B1

LACRIMI in showbiz pentru MIHAI CONSTANTINESCU! Din pacate, este adevarat! Este TRAGEDIA ZILEI!

Celebrul cantaret Mihai Constantinescu se afla in continuare la Terapie Intensiva in Spitalul Floreasca din Capitala! Din pacate starea de sanatate continua sa fie una critica. Fosta sotie, Mihaela.

Muzica populara e in doliu! indragitul interpret iubit de toti romanii a murit: Din pacate, a facut infarct...

Lumea muzcii populare este indoliata de o veste extrem de trista! Cantaretul Daniel Siminic a murit in urma unui infarct. Vestea tragica a fost data de Andrada Barsauan, care avea un proiect muzical in.

A MURIT JEAN! VESTEA care A iNTRISTAT toata Romania! Din pacate, NU a putut fi SALVAT

Parintele Jean Boboc, decanul Centrului Dumitru Staniloae a incetat din viata! Anuntul trist a fost facut de parintele Razvan Ionescu.

DOLIU la Antena 1! A MURIT! Din pacate, este vorba chiar despre EL! Ce TRAGEDIE imensa

Micutzuesteunul dintre cei mai indragiti comedianti din tara noastra. El a trecut prin momente cumplite, dupa ce un bun prieten de-al sau s-a stins din viata.

Viorel Lis a cedat: Din pacate, anuntul trist a fost facut, in lacrimi, chiar de sotia sa, Oana Lis...

Viorel Lis nu inceteaza sa uimeasca lumea mondena. Aceasta estefotogafia in care apare fostul primar al Captalei, care a facut furori pe internet.

REGRETE ETERNE in familia lui FLORIN PIERSIC! Din pacate, MOARTEA a LOVIT cand nimeni NU se astepta

Florin Piersic este unul dintre cei mai indragiti actori din Romania. in ciuda optimismului general pe care il emana, marele actor ascunde o drama teribila!in urma cu mai multi ani, una dintre.

Din pacate, vestile nu sunt absolut deloc bune: Andreea Marin tocmai a inceput terapia...

Andreea Marin a facut o terapie speciala dupa ce fostul ei sot,Stefan Banica Jr. va fi din nou tatic. Zana Surprizelor a mers la shopping, o astfel de terapie fiind cel mai bun remediu impotriva.

Clipe TERIBILE pentru teatrul romanesc: Din pacate, este vorba despre Oana Pellea. Anuntul facut in urma cu putin timp. Milioane de fani sunt in lacrimi

Actorii teatrului romanesc trec prin clipe grele. Oana Pellea a publicat, marti, un mesaj revoltat pe pagina personala de Facebook. Actrita in varsta de 57 de ani acuza faptul ca nu a mai fost platita din.

Din pacate, anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis! Pana la urma totul s-a confirmat: Da, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Fostul primar al Capitalei, Viorel Lis se simte din ce in ce mairau. Aceasta merge greoi si abia mai vorbeste.

Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost deja facut: Din pacate e vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin a trecut prin momente de groaza din cauza problemelor de sanatate. Vedeta a vorbit pentru primaa data despre acestea, dar a tinut sa isi linisteasca fanii.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )