Libnet.ro
UNICEF

21:02

Stefan Banica Jr. face anuntul soc: Da, e vorba de foarte multi bani la mijloc... Din pacate...

B1 B1,
Stefan Banica Jr. face anuntul soc: Da, e vorba de foarte multi bani la mijloc... Din pacate...

Averea lui Stefan Banica Jr. s-a dublat in ultimul an. in 2004, artistul a infiintat firma Marbel Concert SRL. A MURIT SHAKIRA! E TRAGEDIA ZILEI! IMAGINI CUTREMURATOARE FAC iNCONJURUL LUMI Perioada de. continuă pe B1

Si-a dus prietenii la subsol, a taiat semnalul la telefon si apoi... Da, acesta e iNTREGUL ADEVAR: Gestul SOCANT facut de Stefan Banica jr!

Stefan Banica jr a fost mereu o prezenta discreta in lumea mondena. Tocmai de aceea, artistul a ales ca atunci cand si-a serbat ziua de nastere sa-si organizeze petrecerea intr-un loc ferit de ochii.

COLOSAL: Cati bani a CASTIGAT Stefan Banica in ultimul an! Unii nu fac aceasta suma in toata viata

Intotdeauna a fost bine platit, dar datele financiare arata ca Stefan Banica Jr si-a dublat castigurile din muzica in ultimul an. Kanal Ddezvaluie cum a dat locitura indragitul.

I se spune RAZBUNATORUL! Ce i-a FACUT Stefan Banica Jr. fostei iubite: Femeile din viata lui au ramas toate FARA CUVINTE

Stefan Banica Jr. a castigat procesul pe care i l-a intentat Camelia Constantinescu, fosta sa partenera, care voia o pensie alimentara mai mare pentru fiul lor. Femeia a cerut o suma mai mare, pe motiv ca.

Informatii SOCANTE au iesit la iveala, in premiera: STEFAN BANICA JR. si MIHAI BENDEAC au RECUNOSCUT totul...

Mihai Bendeac a trebuit sa aiba grija de nepotica Deliei si de copiii concurentilor veniti la X-Factor si a facut o treaba excelenta. Si-a dat seama astfel ca isi doreste foarte mult un copil. in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )