Libnet.ro
UNICEF

19:17

Andreea Balan, testata pentru noul coronavirus. Care este starea de sanatate a juratei de la Te cunosc de undeva

B1 B1,
Andreea Balan, testata pentru noul coronavirus. Care este starea de sanatate a juratei de la Te cunosc de undeva

Concurent in urmatorul sezon Te cunosc de undeva, Marcel Pavel a fost testat pozitiv pentru COVID-19, iar ulterior toate vedetele participante la show-ul de talente de la Antena 1 au fost nevoite sa se testeze. continuă pe B1

Andrei Stefanescu, testat pozitiv pentru COVID-19. Care este starea lui de sanatate

Dupa Marcel Pavel si Ozana Barabancea, un al membru al show-ului Te cunosc de undeva a fost infectat cu noul coronavirus. Andrei Stefanesc a fost testat pozitiv pentru COVID-19, informeaza.

BREAKING NEWS! Andreea Balan si Cosmin Selesi nu sunt infectati cu noul coronavirus

Andreea Balan si Cosmin Selesi nu sunt infectati cu noul coreonavirus, au declarat ei joi seara in emisiunea Sinteza Zilei. Am aflat pe 14. Dar eu nu m-am gandit ca sunt pozitiva, pentru ca ultima mea zi.

Cum explica Andreea Balan ca nu s-a infectat cu COVID-19. Ce a facut diferit fata de Marcel Pavel

Andreea Balan a povestit, joi, la Sinteza zilei, cum a primit vestea ca Marcel Pavel a fost depistat pozitiv la testul COVID-19. indragita artista spune ca se simte bine si ca nu crede ca s-a infectat pentru ca a trecut suficient timp de cand a filmat pentru emisiunea Te cunosc de undeva.

Andreea Balan, vacanta de vis alaturi de George Burcea: Trebuie sa se bucure de vara

Andreea Balan si George Burcea intentioneazasa plece impreuna intr-o vacanta de vis. Anuntul a fost facut dupa ce in urma cu cateva luni ce doi au anuntat divortul. Cu toate caAndreea.

Antena 1 a suspendat filmarile emisiunii Te cunosc de undeva, dupa ce vedetele postului s-au infectat cu noul coronavirus

Focar de infectie Covid-19 la Antena 1. Dupa ce cantaretul Marcel Pavel a fost confirmat infectat cu noul coronavirus, alte doua vedete au primit si el verdictul teribil al medicilor. Este vorba despre Ozana.

Primul bebelus din Romania nascut cu noul coronavirus, la Maternitatea din Sibiu. Mama sa, o femeie de 26 de ani, a fost diagnosticata inca de cand era insarcinata

Primul copil nascut cu noul coronavirus a fost adus pe lume la Maternitatea din Sibiu. Mama bebelusului este o tanara de 26 de ani, confirmata cu Covid-19. Nasterea a avut loc in conditii speciale. Atat.

VIDEO Cum se protejeaza Putin de noul coronavirus in timp ce ii cheama pe rusi la un vot care sa-i permita sa ramana presedinte pe viata

Oricine il viziteaza pe Vladimir Putin trebuie sa treaca printr-un tunel de dezinfectare instalat la resedinta sa din apropiere de Moscova, unde presedintele rus s-a autoizolat pentru a se proteja de noul coronavirus.

Marcel Pavel, confirmat cu noul coronavirus. Artistul a fost dus cu izoleta la spital

Dupa moartea actorului Costin Marculescu, o alta veste trista loveste lumea artistilor. Un mare interpret de la noi a fost testat pozitiv cu noul coronavirus Covid-19, boala respiratorie care a declansat o.

S-a descoperit primul medicament ce salveaza viata, in lupta cu noul coronavirus. Anuntul facut de medicul Adrian Marinescu

Medicament revolutionar in luata co noul coronavirus. Dexametazona poate salva vietile pacientilor infectati cu COVID-19. Tratamentul cu doze mici de steroizi reprezinta un progres major in lupta impotriva virusului.

320 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus in ultimele 24 de ore. Bilantul total: 23.080

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, joi, la 23. 080 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 320 de noi imbolnaviri. in acelasi timp sunt inregistrate 1. 473 de decese, dupa ce alti 22 pacienti confirmati cu acest virus si-au pierdut viata in ultima zi. Numarul persoanelor vindecate a ajuns la 16. 308 iar la terapie intensiva sunt internati 178.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2237 seconds )