Libnet.ro
UNICEF

22:00

Anunt FARA PRECEDENT facut Pavel Bartos: Din pacate, acum TOTUL se confirma...

B1 B1,
Anunt FARA PRECEDENT facut Pavel Bartos: Din pacate, acum TOTUL se confirma...

Pavel Bartos este unul dintre cei mai iubiti prezentatori de TV, insa are multe alte talente. Este actor de teatru, joaca in filme si este gazda show-urilor Vocea Romaniei si Romanii au talent. Iata,. continuă pe B1

Barna: Emiterea unei OUG pe Coduri, o criza sociala fara precedent

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat astazi ca i-a transmis premierului Viorica Dancila la intalnirea pe care au avut-o ca emiterea unei ordonante de urgenta pentru modificarea Codurilor penal si de procedura penala ar crea in Romania o criza sociala fara precedent, care ar acoperi cu totul perspectiva preluarii Presedintiei tarii noastre la Consiliului UE.

SCANDAL TOTAL in familia Prodancei: Din pacate, fiica ei... Internetul a LUAT FOC cand au aparut pozele. Reghe e INTERZIS! (FOTO)

Un nou scandal in familia Aneimaria Prodan! De aceasta data, cap de afis este fiica ei, Rebecca. Mandra mama si sotie a lui Reghecampf si-a facut-o cu mana ei cand a postat mai multe clipuri live, dar s.

TRAGEDIE URIASA in showbiz! Rugaciuni pentru DANIELA CRUDU! Din pacate, vedeta ....

Daniela Crudu a povestit in urma cu ceva timp ca trece prin clipe grele din cauza problemelor de sanatate. Fosta asistenta tv ar fifost diagnosticata recent cu diabet, motiv pentru care trebuie sa ia un.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )