Libnet.ro
UNICEF

15:00

Anunt SOC facut Pavel Bartos: Din pacate acum TOTUL se confirma...

B1 B1,
Anunt SOC facut Pavel Bartos: Din pacate acum TOTUL se confirma...

Pavel Bartos este unul dintre cei mai iubiti prezentatori de TV, insa are multe alte talente: este actor de teatru, joaca in filme si este gazda show-urilor Vocea Romaniei si Romanii au. continuă pe B1

PRIMA CASA 2020. Anunt-soc facut de ministrul de Finante, Florin Citu, la Antena 3

Viitorul programului Prima Casa pare incert. Cel putin asta a lasat sa se inteleaga noul ministru de Finante, Florin Citu, in direct la Antena 3, in emisiunea Income, realizata de Maria.

Decizie finala! Ce anunt a facut Simona Halep despre colaborarea cu Daniel Dobre

Simona Halep a uimit cu decizia sa recenta vizavi de colaborarea cu Daniel Dobre. Iata ce a ales cunoscuta spotiva sa faca, dupa controversele nenumarate de care a avut parte alaturi de antrenor! Simona Halep, anunt despre colaborarea cu Daniel Dobre E anul schimbarilor pentru Simo! Sportiva, in varsta de 28 de ani, a anuntat .

BOMBA! S-a aflat de ce Benone Sinulescu s-a retras din viata publica. Din pacate, sufera de o boala extrem de rara

Catalin Maruta a facut o declaratie emotionanta despre Benone Sinulescu,o aparitie din ce in ce mairara in viata publica.

Gestul infiorator facut de monstrul din Caracal! Ce a scris Gheorghe Dinca intr-un jurnal, despre violul Luizei Melencu

Jurnalista Adina Anghelescu a declarat ca anchetatorii au primit memoriile lui Gheorghe Dinca. Ce a scris principalul suspect in cazul Caracal intr-un jurnal, despre violul Luizei Melencu? Ce a scris Gheorghe Dinca intr-un jurnal, despre violul Luizei Melencu Stefan Risipiceanu a fost audiat, de mai multe ori, de la inceputul anchetei, de catre procurori. Pe .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )